Star Wars-is

Star Wars Vaniljglass med mjuk och krispig saltlakrits
I dag er fjerde mai! Nemlig Star Wars-dagen! "May the Fourth be with you" - geddit?!


Dødsbra!

Denne isen spiste jeg i Sverige for noen uker siden, muligens påsken. Den ser jo veldig bra ut, og det er Darth Vader på, ikke minst, som jo bør pryde alle ting egentlig. Så mye sjarm på ett sted!

Nå har jeg hatt gleden(?) av å smake flere iser fra Triumf Glass, en svensk isprodusent, så jeg kan si at deres iskrem har en konsistent kvalitet. At kvaliteten henger på middels er verdt å notere.


Hvordan de ser ut:
Blå eske med Darth Vader avbildet (med lyssverd!) og  påskriften "STAR WARS - Vaniljglass med mjuk och krispig saltlakrits" 8 stk. Lover godt så langt, eller hva? Dessverre er isen inni esken pakket inn i inkognito hvitt papir - så man må se esken for å vite at det faktisk er Star Wars is og at Darth Vader muligens har laget den. Selve ispinnene er svarte og dekket av svarte bittebittesmå svarte kuler, nederst stikker det ut litt vaniljeis.


Hvordan man skal spise dem:
Som med all annen is med skall - skal man gnage av trekket for så å sutte av isen etterpå. Denne er mildt sagt søt og mektig, så kanskje det holder å spise halve uansett.


Smaksnotater:
Lukter fryser (ingen overraskelse der), trekket er litt mykt og bitene er crispy (som lovet) og smaker godt saltlakris. Det er to striper med lakrisfyll inni som er mektig og søtt. Det er VELDIG mye lakris i denne. Vaniljeisen er nokså uinspirert, den har krystaller, og smelter til hvitt vann - ikke et spor av vaniljesmak. Heller bare en søt, hurtigsmeltende og stusselig kald melk. Den er ikke modig nok til å balansere ut lakrisen - og langt i fra frisk nok! Som faktisk er mulig når man lager is. Resultatet er en veldig søt og veldig mektig kald fortvilelse. Kan ikke si jeg anbefaler denne. Gjør meg litt trist. Darth Vader da... Du kan ikke bare putte fjeset ditt på alt mulig på denne måten! Snufs!Karakter:
2/10

Uansett, ha en riktig fin Star Wars dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei og hopp!