Mitt liv

Hei, i dag skal jeg snakke litt om mitt liv! Jeg innser jo at jeg totalt misforstår bloggformatet når jeg ikke bare skriver masse om meg selv! Så nå skal jeg brette ut om mitt livs mest intime detaljer til spott og spe på internett. Yay! Det blir bra. Så får vi omsider litt fart på sakene her tenker jeg. Å jada.

Hei jeg heter Tora og av og til når jeg svømmer har jeg bart.
Jeg sorterer skapet mitt etter farger og skriver en ekstra F på Ritz-kjeksen. (Da står det Fritz, og det er morsomt)
Jeg lager varm eplejuice med kanel når det er kaldt.
Jeg liker lys og alle ting som glitrer.
Jeg liker ting som smiler, spesielt klistremerker. Og helst på steder der man ikke venter det!
Jeg liker å farge håret så ingen får vite at det egentlig er grønt.
Noen ganger har jeg druer.
Noen ganger får jeg blomster av min prins, som heter Helge.
Noen ganger spiller jeg Zelda i 45 timer og 39 minutter.
Men nok om meg! Fortell litt om deg selv! Hvorfor er du på Lakrisbloggen i dag? Regner det? Hvor mange kilo lakris har du spist det siste året? Jeg vil si jeg nærmer meg kanskje fem kilo, det er ikke godt å si. Men hyggelig var det hvert fall! Fortell fortell!

8 kommentarer:

 1. Jeg er på lakrisbloggen fordi jeg bor i Storbritannia og har kronisk mangel på god lakris, så jeg kompenserer ved å stirre på god lakris på lakrisbloggen.

  Deprimerende.

  Det regner, som alltid. Jeg har spist omtrent et kilo lakris. Jeg har ikke bart, ikke en gang når jeg svømmer, men jeg vant en hel kylling på pubquizen i går, så det kompenserer for bartmangelen.

  https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/554642_10150877362619641_560224640_9268525_1254321070_n.jpg

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha! Hei, det er jo helt fantastisk å hilse på! Den kyllingen var kjempefin!

   Håper det hjelper å se på lakrisen, selv om jeg kanskje tviler litt. Jeg har så mye lakris at i dag fikk jeg ikke igjen døren fordi det lå en tyrkisk pepper mellom døren og karmen. Sånt skjer. Håper å se mer til deg her!!

   Slett
 2. Lakris er min svakhet.Ikke røyk, kaffe, biler, eller sko. Det er lakris det er vanskelig å la være. Noen ganger er lakrisdilla ganske ensomt. Majoriteten av verdens befolkning har enten ikke hørt om dette sorte gullet (og tror det er olje). Andre forstår ikke at lakris skal være salt og heftig. Ikke karamellaktig og søt. Og sånne ensome dager er bloggen din bare fantastisk. Stå på.

  Hvor mange kilo lakris spiser jeg? Aner ikke, men det er en god ting at jeg fra naturens side er utstyrt med lavt blodtrykk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Katla! Nei, det er så sant som det er sagt. Folk lever i mørket. Så bra at Lakrisbloggen kanskje lyser opp! Lavt blodtrykk ja, der har du en gave! Fryser du hele tiden?

   Lakris er forøvrig billigere enn både røyk, biler og sko. Kaffe kan man kanskje få ganske billig? Jeg er usikker her. Men uansett, ikke et dumt valg av lidenskap! Jeg er temmelig partisk til lakris selv, faktisk! For et sammentreff <3

   Slett
 3. Til anonym. Jeg vet hvordan du har det. Jeg er på utveksling i England og det sant som du sier. Kronisk mangel på god lakris. Og det gjør meg trist, og derfor gleder jeg meg masse til jeg skal tilbake gode, gamle Noreg. Og hamstre lakris på taxfree...

  Uansett, det regner masse her og morgen skal det hagle og tordne, men det gjør ingenting fordi da sitter jeg på pub og feirer sommerferie. Jeg har ikke vunnet en kylling, men vant visst en flaske champagne som jeg aldri så noe til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Været er ikke akkurat meldt fantastisk her heller, men akkurat nå er det litt sol, og det gjør meg glad. Gratulerer med sommerferie! Og selv om du ikke så noe til champagnen så er jo det viktigste å vinne, eller hva?

   Du skal være hjertelig velkommen hjem!

   Slett
 4. Vel, sannheten er at jeg er her på bloggen din fordi jeg rett og slett digger Lakris (med stor L). Dessuten digger jeg måten du skriver om Lakris på. Jeg ler ofte og høyt under denne prosessen. Og mens jeg leser bloggen din funderer jeg over all Lakrisen som jeg ikke har spist, men som jeg bør spise. (Denne delen er litt deprimerende må jeg innrømme) Takk for at du har vist meg en ny verden full av Lakris.

  Lakris som er konsumert det siste året sier du? Ikke nok!!

  Hilsen Caroline (med stor C)

  PS: Har også spilt Zelda. Men rekorden min er vel noe mer som 12 timer og 23 minutter. Gears of War derimot har jeg spilt en hel helg uten å ha blunket.

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh! Du har virkelig riktige motiver for å være her! Så hyggelig at jeg kan inspirere deg med litt lakris! Det er storartet! Bare hyggelig!

   Nei, skal du få i deg nok er det best at du begynner med det samme! Tut tuuuut!!

   PS: Å Caroline, du er så kul! Det skal være sagt at jeg nok neppe spilte Skyward Sword i 45 timer sammenhengende, selv om jeg drømte om det om natten og tenkte på det hele dagen. Rekorden er nok de 36 timene vi brukte på Twilight Princess. Men da sov jeg riktignok gjennom vanntempelet. Seff. SNORK

   Slett

Hei og hopp!