Salte Rockere

Laban Salte Rockere
Denne anmeldelsen klarte jeg av alle ting å rote bort. Og siden jeg er så nedlesset med lakris så sitter det rimelig langt inne å kjøpe en type lakris TO ganger, spesielt når jeg i utgangspunktet ikke var så begeistret. Denne lovet jeg jo å anmelde for månedsvis siden, så beklager at det tok litt tid, men her har du altså konklusjonen! LABAN!


Hvordan de ser ut:
Seigmenn (små godterimennesker. Spør du hva seigmenn er? Virkelig?) i tre forskjellige varianter. De er like store som avbildningene på posen som jeg vil si er et sjeldent fenomen!


Hvordan man skal spise dem:
Kan gjerne være litt brutal og bite av hode og lemmer litt som man ønsker. Det er jo hele poenget med seigmenn!

Smaksnotater:
Posen lukter hostesaft, halspastiller og smågodt. Når jeg sier smågodt så betyr det et sammensurium av søte smaker, spesielt godteri - for de av dere som ikke skjønte det.


Jeg skal gi hver og én rocker sin egen beskrivelse. Vi begynner med...

Salmiakk:
Glatt konsistens, god salmiakk, svak og mild, kanskje litt kjip, men salmiakken stikker godt.Salt:
Ramsalt, men også søt, varm og fin, kanskje litt nøtteaktig på smak.Jordbær:
Smaker jordbær og lakris, ikke ekte jordbær selvfølgelig, men godt likevel. Smaker nesten som Peacemerke, men er altså ikke surt. Så et søtt peacemerke med andre ord.Disse er mye fastere enn vanlige seigmenn. Jeg foretrekker originale seigmenn litt tørre, så åpner gjerne posen i god tid så de får luftet seg og tørker litt inn. Ok, det hørtes veldig merkelig ut, men sånn er nå sannheten noen ganger! Denne salte lakrisvarianten av seigmenn er såpass annerledes at den godt kan spises fersk. Den er mer vingummiaktig enn geléaktig.

Alle rockerne har en fin og relativt balansert lakrissmak, men de er ganske tamme og mangler litt ZING. De er gode, og egner seg svært godt til å stappes inn i munngapet i store håndfuller. Alt i alt er dette en pose jeg finner litt kjedelig, den er fin å se på og morsom å leke med, men trenger noe ekstra for å konkurrere med annen lakris på markedet! Forresten er det jordbærlakrisen som er den beste av dem, men det trenger vi ikke si til noen andre. ;)

Karakter:
6/10


2 kommentarer:

  1. Åh, disse er jo såååååå gode!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra at du liker dem! De er veldig dekorative også!

      Slett

Hei og hopp!