JYMY

JYMY Salmiak
JYMY Salmiakki fra Halva er små lakrispastiller som minner ikke rent lite om Knott. Jeg kjøpte disse på Lakritsfestivalen i Stockholm, vet ikke om det er mulig å få tak i sånn til vanlig i sverige. Men internett er til hjelp! Hvis du virkelig vil vite det. (Hvis du ikke er så nøye på det så... KREMT knott KREMT.

Hvordan de ser ut:
Brunhvite pastiller formet som små korte søyler på en måte. De har ikke noe hakk i sånn som de har på emballasjen. Eskene er skrikende gule og svarte og det står JYMY Salmiakki på den ene siden og JYMY Salmiak på den andre.


Hvordan man skal spise dem:
Skal knaskes en og en av gangen med kort mellomrom.

Smaksnotater:
Stikker lett ytterst på tungen, har en nærmest apoteklignende mild lakrissmak krydret mildt med salmiakk. Litt salt og fint søt. Smelter veldig sakte, så må tygge dem, hvis man ikke er laget av 97% tålmodighet. De er veldig milde, men bråker litt når man spiser dem fordi de er ganske harde. Når de tygges løses de imidlertid opp ganske umiddelbart. Jeg synes egentlig at disse var rimelig lite spennende, men når jeg først fikk det for meg å begynne å spise, ble jeg helt fullstendig avhengig. Nam nam! Knas knas!


Karakter:


5/10

2 kommentarer:

  1. Jeg trur du finner de på Tobaksvagnen i Strømstad dersom du er desperat! :D

    SvarSlett
    Svar
    1. :D Hah! Kjekt å vite! Takk! Kanskje jeg blir desperat!!!1

      Slett

Hei og hopp!