Lakriskaramell

Hei dere!! Håper dere alle hadde en riktig faaaabelartig 17. mai og spist masse, masse is!

I dag skal det handle om lakris igjen, men denne gangen skal jeg bare henvise dere til å sikle på disse hjemmelagde lakriskaramellene som Caroline har laget.

Hjemmelagede lakriskarameller fra Goodcupcakesgood
Håper det går greit at jeg stjal bildet ditt, Caroline! Se så nydelig den er. Den glinser!!!11 aaargh!!1 kjærlighet gjør vondt

Jeg dånte nesten da jeg så det. Det var kjærlighet ved første blikk.

Sikle, masse - og så kom deg hjem og lag med det samme! Slafs!

Jeg vil også lage masse! Skal bare finne det der kjipe sukkertermometeret mitt, det leker deilig og lyver om temperaturene hele tiden. Kul lek, termometer!! Du vinner denne runden, men jeg skal nok ta deg, mohahaha!! Seriøst, det er omtrent like politelig som sanntidssystemet til Ruter. TO minutter, neida, seks minutter. Ok - ca. ! Neeeii, åtte minutter så klart, om tre minutter... hele verden troller meg! hulk.

5 kommentarer:

 1. Takk for delingen Tora! Neste gang jeg lager disse skal jeg sende deg et dusin. Denne gangen ble de dessverre spist opp nesten med en gang!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du bringer slike vakre ting til verden SÅ jeg kan dele det! Enda det kanskje ikke er spesielt trafikkert her, vil jeg at verden skal vite om deg! <3

   Slett
 2. Eeek!
  Må. Ha.

  (Jeg har forresten et sukkertermometer til utlån. Sist jeg sjekket var det relativt pålitelig, også.)

  SvarSlett
  Svar
  1. oooh nei, det er jo fantastisk, men også litt krise. Takk Anna!!

   Slett

Hei og hopp!