Har do vært på feri?!

Zim!!

Det har vært kjempefint vær her i Oslo (forrige uke) - i dag var det noe vakkert lokalt regn over naboens hus, så det så ut som en syregrønn regnskog! Eksotisk!

Det er blitt spist masse lakris her, og anmeldelser er egentlig nesten klare, men nå reiser jeg bort, så inntil da må dere klare dere med arkivet :( :(

Tror jeg er allergisk mot ett eller annet, øynene mine er ikke venn med meg for tiden, og det er fortvilt :( Det klør!! Er det fordi at det klør? Når jeg tenker meg om skjer jo dette hver vår, men allergi er ikke min stil, så jeg prøver å late som at det ikke skjer. Hm. Mandig.

I går var vi i spektrum og så Deadmau5, og det var aaawesooome, jeg hadde glowsticks og hoppet opp og ned! Whiii!!

Uansett, vi sees over helgen!

Se! Vakre nelliker! Disse fikk jeg helt ut av det blå av min snille prins. Elsk. Jeg er så heldig!

1 kommentar:

  1. God helg! :) Du, det kan godt være allergi. Selv om ikke en allergitest slår ut, har jeg nettopp lært. Og jeg har også fått høre at saltvannsdråper kan lindre kløen... også får du vel noe reseptfritt på apoteket? Kjent situasjon hver vår, men kommer meg aldri på apoteket før hva-det-enn er gir seg, og kløen stilner, så da glemmer jeg det til neste år. (Hyggelig eller irriterende med sånne halvteite råd?!?)

    Håper uansett du får en staselig helg, til tross for kløende øyne ;)

    SvarSlett

Hei og hopp!