Dracula

Dracula Lakridsbolcher
Tidligere i vår (vinter?) fikk jeg en pakke i posten fra snille Caroline som skriver Good Cupcakes Good! Og av mye annet snacks i den pakken var blant annet disse Draculadropsene. De kan minne litt om pulverpadder til å begynne med og pulvertrekket smaker ganske likt som Hockeypulver. Det er masse drops i en sånn pose, så de holder lenge - selv hvis man som meg stort sett velger å bare prioritere å spise pulveret som er utenpå.

Hvordan de ser ut:
Gjennomsiktig pose, rød og hvit øverst og svart nederst med en svart, hvit og rød vampyr på og teksten "Dracula". Under står det "Salte Lakridsbolscher med ægte lakridspulver". Innholdet i posen er varmbeige flate drops dekket med beige lakrispulver.


Hvordan man skal spise dem:
Det supergode lakrispulveret skal suges helt av, og så kan man enten tygge dropsen eller spytte det ut.


Smaksnotater:
Lukter salmiakk og salt, får det til å sitre i smaksløkene. Pulveret stikker på tungen, smaker salmiakk, metallisk, salt og litt syrlig. Når pulveret er borte sitter det igjen en mild sukkerdrops som smaker varmt av smeltet sukker og litt som sukkerspinn. Denne dropsen inni er hvit med små brune prikker, kanskje er det lakris? Men dropsen smaker heller lite og er veldig søt. Hvert fall etter den salte smaksbomben som lå utenpå. Den er mild og litt lindrende, men den er litt uspennende og litt for søt. Det skulle vært pulverfyll! Da hadde det hele vært perfekt. Disse er dog likevel kjempegode, og jeg elsker den (litt skremmende?) vampyremballasjen. Dessuten får man sånn fint sår i ganen hvis man bare spiser mange nok. Det er derfor de heter Dracula, fordi hvis man spiser sånn 30 stykker (dvs. slikker av pulveret på 30 stykker) så får man blodsmak i munnen.


Karakter:
7/10

2 kommentarer:

 1. Jeg fikk litt «UFO» følelse på denne anmeldelsen. Åhh som jeg savner «UFO». Det er ihvertfall sånn jeg pleide å spise dem.

  Flott at de falt i smak! 7 av 10 er jo ikke så værst! Må visst kjøpe en pose til meg selv også!

  SvarSlett
  Svar
  1. UFO?! Hva er det? Hvem lagde dem?
   Ja, tusen tusen takk for disse! Nå har jeg for lengst spist alle sammen :(( Du burde sannelig unne deg noen selv ja! De er nammenam!

   Slett

Hei og hopp!