Freia Saltlakris Strøssel


Akkurat denne posen fikk jeg av min mammas kollega, og jeg ble så glad, det er bare så hyggelig å få lakris! Tuuusen takk!


Den havnet uheldigvis langt ned i lakriskassen, så anmeldelsen har, som anmeldelser i lakrisbloggen gjør*, latt vente på seg. Men nå er den her endelig, så igjen, tusen takk til deg, og takk til dere andre raringer som har rotet dere inn her!Hvordan den ser ut:
Kommer i en mørk lilla, høy pose det står "Freia Salt Lakris Strøssel" på. Avbildet er to kuler is med lakrisstrø på! Selve strøet er bittesmå, ujevne svarte flak som er hvite inni.

Hvordan man skal spise dem:
Disse kan faktisk spises som godteri (ikke noe problem, jeg prøvde). Men er selvfølgelig perfekt på is, og også som kakestrø eller i frokostblandingen.


Smaksnotater:
Lukter søtt og salt, kiler i sikkelkjertlene. En fabelaktig og herskende duft. Små og sprø svarte flak knaser bra, pulveriseres raskt og gir et kjapt lakrisskudd rett på smaksløkene. Kan ikke spises én og én, må ta hvert fall tre om gangen. Smaker søtt og godt av lakris. Er dødsgode! Snafs!


Karakter:
9/10

* unnskyld :(

8 kommentarer:

 1. DER var den ja! Herlige lakrisstrøsselet!

  SvarSlett
  Svar
  1. JA, knasende vidunder! Smatt smatt!

   Slett
 2. Den.. Har fristet endel ganger ja! Herlighet.

  Kan du legge ut bilde av lakriskskuffen/kassen din? Tror du har gjort det før, men finner det ikke :(((

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har jeg lagt ut bilde av lakriskassa! :D Burde vurdere å bare ha et "lakrisROM" kjenner jeg. Det er jo ikke mulig å få igjen lokket lenger uansett! <3

   Slett
  2. En til lakriskasse! Få tak i en skikkelig stor sånn type piratkiste!

   Slett
 3. Liker hvordan strøsselet smaker sånn, helt med én gang det når tungen. Men når den sorte "coatingen" er smeltet bort, så er det liksom bare sukker igjen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Det er veldig insta-lakris! Litt sånn fort på, men fort av igjen. Derfor er man nødt til å spise mange av gangen, så lakrisen aldri tar slutt! mohahah

   Slett
 4. Dette er så hiiiiinsides godt!

  SvarSlett

Hei og hopp!