Salte Rockere med Sitron

  
Oh yeah peeeeeps, dette er lim-ed lakris, det morsomste! Jeg liker limited edition-ting! Det er stort sett noe som er så spennende at produsenten ikke tør å holde det på markedet for godt. Litt risky! Det liker vi! Det er litt leit, med tanke på Ritz-kjeks med Cheese, men ikke så farlig egentlig, akkurat når det gjelder Salte Rockere med Sitron.

Heldigvis i begrenset antall
Disse kommer altså i et begrenset antall, så hvis du er veldig nysgjerrig og ikke klarer å la være, så bare prøv, men kom ikke her og si at jeg ikke advarte deg. De pengene kan du bruke på noe som faktisk smaker godt, eller evt. noe som er gøy! Som såpebobler eller gummistrikk!


Hvordan de ser ut:
Kommer i en svart pose med gule detaljer og noen rocka seigmenn er avbildet så klart. Selve seigmennene står i vær sin rockeposityr så man kan kjenne dem igjen oppi posen, det er smart.


Hvordan man skal spise dem:
Seigmenn skal spises så lekent som mulig, spise av vilkårlige lemmer (evt. lime på feil hode på feil mann igjen, osv.) det skal være så makabert som man får til.


Smaksnotater:
Posen lukter lakris, både rik og mektig - med et snev av salmiakk.
De tre forskjellige variantene heter Saltlakris, Salmiakklakris og Sitronlakris.Salmiakklakris er krydret og søt, litt pepret, og litt rik, ikke så verst.Saltlakrisen er salt, men alt for svak, og i tillegg søt og vag. Den er kjip.Sitronlakrisen er veldig fast i konsistensen. Smaker myggspray og litt Ajax med sitron. Den er for søt, og smaker veldig kunstig. Kaller dere dette sitron? Virkelig? Ææsj.

Denne posen mangler variasjonen, Salmiakk- og saltlakrisen er ikke forskjellige nok, og ikke smaksrike nok. Sitron og lakris er en fortreffelig kombinasjon, men leverer virkelig ikke i Laban's begrensede antall Rockere. Grøss.


Karakter:
3/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei og hopp!