Lakritsi Pastilleja

Lett rasistisk emballasje <3

Finsk lakris! Jippi! Disse må du hele veien til Finland til å kjøpe, men på høy tid å dra dit uansett, kanskje? Hvert fall når du kan kjøpe disse!

Hvordan de ser ut:
Svarte lakrismynter med rutemønster på. Litt brune der de er tynnest, halvblanke og glatte. Kommer i en svart eske med masse ansikt på. Er det bare meg, eller er denne emballasjen svakt rasistisk? Skamløst!

Lakritsi Pastilleja
Hvordan man skal spise dem:
Mmm!! Nam! Disse blir faktisk også bare bedre og hardere etter at de har vært åpnet en stund, og det er bare ekstra godt. Snafs! Men de skal spises i to tygg og selvfølgelig renskes ut av tennene med tungen i en stund etterpå.


Smaksnotater:
Lukter søtt, litt sirupsaktig. Lukter lakrisrot og litt salmiakk. Er ganske harde utenpå, og faste - men seige, inni. Setter seg perfekt i tennene. Har en riktig god konsistens, og er rik på ekte, ren, salt salmiakk lakris! Er lett oljete på utsiden. Disse er utrolig intense og smaksrike, så man trenger ikke så mange, men alltid mer enn én!


Karakter:
10/10


1 kommentar:

  1. Heihei, takk for hilsen for min blogg! Jeg er også glad i lakris, det er digg. Panda er yndlingen. Ha en god helg! =)

    SvarSlett

Hei og hopp!