Nizza

Sirius Lakkrískurl Nizza

Jeg trodde dette var gangstergodteri (what up, NIZZA?!) og følte meg i humør til å være litt gangsta gangsta (I will come and getcha). Yo!

Bare sjekk det ultrafreshe designet liksoooom. So fresh, man!


Nizza får man kjøpt på for eksempel Deli de Luca eller Meny, eller andre tilsvarende og godt assorterte matbutikker!

Hvordan den ser ut:
Sjokoladestang inndelt i biter, pakket i en slags sand-aubergine farge det står "NIZZA" på. Whaaadaaap?


Hvordan man skal spise den:
Best servert kald - for de som liker kald sjokolade (jeg er definitivt en av dem). Da "knekker" den litt bedre. Men smaken blir mildere da, så for dere chocaholics som må ha et skikkelig kick ut av sjokoladen sin så spis den seff i romtemperatur! Men merk at det er veldig søt melkesjokolade som ikke smaker særlig kakao uansett. Så kan man lett forsvare å ha god konsistens i det minste!


Smaksnotater:
Sjokoladen smaker lett røkt, og litt gammelt, sånn som sjokoladeadventskalendere gjør. Smelter fint, lakrisen inni er seig og en fin kontrast til den lett smeltende, kremete sjokoladen. Helt ok kombinasjon, men sjokoladen er for kvalm, og alt for søt. Lakrisen er for umoden og smakløs. Dette er bare stusselig. Det er en svak metallisk smak på lakrisen når den spises for seg, og det er ok, men selv servert alene imponerer den ikke stort. Jeg er skuffet, nizza! Yo.


Karakter:
2/10

2 kommentarer:

  1. Misvisende bilde på pakningen, da. Skulle tro det var lakriskorn inni, ikke stenger. Skamme seg! :(

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er litt meningsløst! Godt poeng. Men det er gøy å si NIZZA hele tiden, så det var ikke så leit at det ikke var godt for noe! (Ikke godt nok til å spises selvsagt!) Nizzanizanizzzzzzzaaaanizzzzzz

      Slett

Hei og hopp!