Lakris Supermix


Denne posen er veldig lett å åpne! Og jeg elsker åpne- og lukkefunksjonen den har. Snedig! Den lukter vidunderlig parfymert og magisk lakris. Lukter litt som å dø av lakrisoverdose (story of my life). Denne fikk jeg anbefalt (faktisk) av en superkoselig fan av Lakrisbloggen på facebook. Sitter du på en slik anbefaling så må du også dele med det samme!


Jeg klarte å glemme toalettsakene mine på hytta i helgen, så denne uken har jeg brukt herredeodorant. Den svir litt under armene, tror ikke det er normalt - selv om en helsesøster helt sikkert ville insistert på det. Faktisk tror jeg at selv om du møtte opp hos en værbitt helsesøster og sa: "Mmm.. Jo... Du skjønner det at jeg liker å smøre makrell i tomat over sokkene mine og stikke matpakka med en tennisracket før jeg spiser den". Så lover jeg at hun ville sagt -"Det er naturlig og helt normalt". Hva snakker jeg om? Ok... Tilbake til denne Supermix'en fra Brynhild!

Pepperlinser
Hvordan de ser ut:
Grå pose med svarte og røde detaljer. Det står Lakris Supermix på den, og alle de ulike bitene i posen er avbildet på emballasjen. Det står også "Nyhet, Hot & Salt!" på den. Oppi finnes fem forskjellige varianter. Det er svarte Pepperlinser, røde og svarte løveformede Lakrisløver, hvite Salte Linser, Salte Ruter og svarte Salte fisk.

Salte fisker
Hvordan man skal spise dem:
Dette er godteri som burde deles med andre i en fin skål på fredagskvelden, eller som kan oppbevares i vesken (har jo supersmart åpne/lukkefunksjon!) over lengre tid om nødvendig (om mulig!). Jeg har ingen spesiell preferanse på akkurat disse, annet enn at løvene må puttes i munnen hele, så man får både den rosa og den svarte biten samtidig. Det er helt klart ujevnt fordelt antall biter, men det er jo tilfeldig hver gang, for gøy har jeg telt hvor mange jeg fikk av hva.

Salte Linser
Smaksnotater:

Pepperlinser:
I posen var det 3 stk. pepperlinser, som ikke virker helt rettferdig, men sånn er det. Den er litt hot, knaser bra og er seig og fin å tygge. "Pepperet" brenner lett og tilfører litt "ZING". Smaken varer ikke lenge, men etterlater litt varme bakerst i ganen.

Salte Ruter:
Disse var det hele 18 stk. av i posen. De er myke og veldig salte i smaken, litt uventet salte, egentlig. Saaalt, salt, salt. Smaker litt grønt av lakrisen, setter seg i tennene, stikker på tungen. Er dette norges salteste lakris?

Lakrisruter, Norges salteste lakris? 
Lakrisløver:
De stakkars løvene var det bare 3 stk. totalt. De smaker søtt, setter seg i tennene som lim, og smaker syntetisk bær. De er strengt tatt heeeelt like som Bubs Hodeskaller med bringebær, bare at de er EKSTRA klissete i tennene.

Salte linser:
Var ikke mangel på disse - hele 20 stk. fikk jeg. De knaser fint, er litt harde og tungt seige i midten. Har mye salmiakksmak og er søt ellers i smaken. Ikke så mye å si om den, er helt ok.

Lakrisløver
Salte fisker:
Fisk, fiske, fiskfisk fikk jeg 9 stk. av. Søt, fin og geléaktig og litt hard utenpå. Fin å tygge. Ganske søt, men med god lakrissmak.

De ulike bitene i Lakris Supermix
Det er bra variasjon mellom bitene i denne posen. Og det er som sagt fint med åpne/lukke lås (fremstår jeg som lett besatt av den?). Tror ikke jeg har noen klar favorittbit, men det er fint med så bred variasjon i både teksturer og smak! Pepperlinsene var kanskje det mest spennende, så de må du prøve. Jeg anbefaler denne hvis du ikke klarer å bestemme deg for hva slags lakris du skal kjøpe!

Karakter:
8/10

3 kommentarer:

 1. Denne virker ganske god. Har ikke prøvd den, er den ikke ganske dyr? (De andre posene er jo det?)
  Synes du skal begynne å ta med ca. pris ;)

  Kjipt at der bare var 3 pepperlinser, de ser jo best ut! Kanskje litt som dark shots?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo, jeg har tenkt på det, det er vel relevant å vite hva ting koster.
   Tipper denne kostet nærmere 40,- kanskje mer. Synes også det er et problem med sånne "blandeposer" de er jo alltid så kostbare og innholdet er ufortsigbart, så det er sjeldent jeg kjøper dem egentlig!

   De pepperlinsene var gode ja! :D Men de hadde ikke så bra tekstur som Dark Shots, og heller ikke like gode, synes jeg da. Men de er spennende, litt synd nesten at de ikke kan kjøpes separat :) smask

   Slett
  2. Får starte en gruppe på facebook, så kanskje de kommer alene! :D

   Slett

Hei og hopp!