Tyrkisk Peber Hot & Sour


Dette er noe av det fineste godteriet jeg har sett på lenge! Hvert fall som har noe med lakris å gjøre. Er jo et problem det der, hvorfor er all lakrisen svart? :( Det blir det ingen freshe bilder av!

I helgen bakte vi Pretzels faktisk. De ble ikke så verst! Anbefaler deg å prøve, er bare å lage dem litt større også, så kan de spises som bagels! Veldig gode fylt med ost og skinke. Jeg liker å si "Bagell" egentlig, fordi det høres dumt ut. Mye morsommere!


Tyrkisk Peber Hot & Sour har jeg kjøpt i Sverige, tror ikke de finnes i norge gitt. De er på Tyrkisk Peber's egen skala bare "strong", men jeg synes de er sterkere enn vanlig Tyrkisk Pepper! Det er kanskje bare meg?

Hvordan de ser ut:
Blå pose med gul skrift som det står "Tyrkisk Peber Hot & Sour" på Posen har også litt rosa detaljer og litt flammer og dropsene avbildet. Inni er det fire forskjellige drops i fire forskjellige farger. Det er blå, rosa, oransje og brun, og alle er formet som runde Tyrkisk Pepper, som vi kjenner dem!


Hvordan man skal spise dem:
Ta en drops og sug den til du får litt sånn sår i ganen av de skarpe kantene. Kan tygges når du ikke orker å vente på fyllet lenger!


Smaksnotater:
Når man åpner posen lukter det som all verdens godteri har smeltet sammen i én klump. Fruktig, friskt, syrlig og søtt. De fire forskjellige variantene har fine og spreke farger.

Blå:
Den blå smaker ... Blå? Denne sliter jeg med. Jeg klarer ikke skjønne hva den skal smake. Men jeg tror kanskje det er en slags fruktig chilismak? Den er litt vond og litt god på en gang.

Rosa:
Denne smaker litt vannmelon og litt kirsebær. Selvfølgelig veldig syntetisk kirsebær da, har det samme peprede fyllet som de andre.

VANNMELON
Oransje:
Den oransje dropsen smaker syntetisk vannmelon. Sånn, skikkelig syntetisk, big-time 40.000 e-stoffer "vannmelon"-smak. Den er søt, glatt og litt mild. Fyllet er mildt salt og smaker masse salmiakk. Mm. VANNMELON<3 Det finnes jo de som ikke liker smaken av syntetisk vannmelon, denne dropsen mine venner, er ikke til dere.

Brun:
Denne smaker litt kjent. Smaker lakris og salmiakk og er sterk og krydret og rik. Denne er veldig god, men også ganske sterk - som i HOT. Det svir og kribler i munnen. Smaken er også søt og mektig og herlig kraftig. Iiih. Hot! Fyllet svir bare litt ekstra, den avslutter som en eksplosjon!


Alle samtidig (hallo, jeg måtte jo prøve) smaker bare kunstig vannmelon og litt salt. Det er ikke direkte vondt egentlig, det er mest bare rart. Det er liksom litt godt, helt på sin egen, unike måte. Æsjnam. Det eneste jeg er helt sikker på, er at man blir øm i munnen!

Karakter:
6/10

2 kommentarer:

  1. Usikker på om den fortsatt finnes i Norge, ja, men den HAR i hvertfall vært her en gang! Kanskje noen år siden? Husker i hvertfall jeg kjøpte den.
    Nom nom nom.

    SvarSlett

Hei og hopp!