Doc' Lakrispastiller


Doc' Trippel Effekt med lakris
 Jeg forsøkte å finne ut hvorfor disse egentlig heter "Doc" - men jeg ble ikke stort klokere, og noen ting trenger vel ingen logisk forklaring antar jeg. Det spiller jo egentlig ingen rolle.

Jeg fant derimot denne gamle Doc-reklamen fra 1983, den var søt!


Hvordan de ser ut:
Små svarte harde pastiller i en eske, jeg har ingen størrelsesreferanse men føler at disse er litt mindre enn de som kommer i pose. Dette kan kun være min fantasi dog.


Hvordan man skal spise dem:
Ta en pastill når harkingen er som verst og kjenn skarp mentol som suser gjennom snutesystemet og ikke minst gurglerøret. Smatt smatt.

Smaksnotater:
Glatt og homogen hard drops som raskt smelter av seg en dose med mentholfriskhet. Foreløpig smaker den litt skap og mildt av menthol. Den er ganske søt og fascinerende svart hele veien, jeg blir helt kald i halsen og det er ganske friskt ettersom den blir mindre og mindre. Lakrissmaken drukner her, men den passer godt med den glassklare mentolen egentlig, det kunne ikke smakt like mye av begge deler, fordi det går ikke an! Gode, nå er vel forkjølelsesesongen satt i gang merker jeg - så disse er greie når man begynner å harke litt. Ikke noe man spiser for å kose seg liksom! Ettersmaken av søthet og mild friskhet sitter igjen en god stund.


Karakter:
6/10

1 kommentar:

  1. Hei.

    Så gøy med en lakrisblogg. :) Jeg eeeelsker lakris, så denne var midt i blinken for meg.

    Takk for kommentaren din i bloggen min. Jeg er nå ute i bloggens verden igjen. :)

    Klem May-Helen

    SvarSlett

Hei og hopp!