Cowboypulver

Cowboypulver
Denne skatten hadde jeg med meg fra Lakritsfestivalen i vår. Litt usikker på hva jeg skulle sagt om jeg ble stoppet i tollen med dette. Potensielt kunne jo dette blitt "fengselsbloggen - en blogg om alle ting fengsel!" Sikkert spennende det også forøvrig. Faktisk - skal jeg være ærlig - antagelig ti ganger mer spennende enn en blogg om lakris, av alle ting.

Hvordan det ser ut:
Pulver i en umerket, lett sketchy boks. Svart eske/krukke i plast med nesten klart lokk. Pulveret er hvitt med lette beige toner.


Hvordan man skal spise det:
Skal man dele så må man ha en liten dose i håndflaten man kan spise med fingeren. Er man mindre solidarisk er det bare å forsyne seg rett fra boksen.


Smaksnotater:
Stikker fint på tungen, er mye mer voksent enn Hockeypulver. Så sterkt! Smaker mer lakris og ikke like mye sukker og salmiakk som nevnte. Mer naturlig, litt råere i smaken, om det gir mening. Veldig finmalt og absolutt ikke kornete. Som melis. Deilig og mykt å ta på. Har litt av den søtbitre rålakrissmaken gjemt der inne. Det er spennende og litt annerledes. Godt, litt mer komplekst enn det ser ut! Det er deilig å stikke fingeren nedi fordi den er så fin og myk, veldig taktil til godteri å være. Som å ta på myke, myke, myke hundevalper <3<3


Karakter:
 7/10

2 kommentarer:

  1. Hei, super blogg!

    Hva slags merke er pulverlakrisen?

    SvarSlett
  2. hei, kan vi møtes?

    SvarSlett

Hei og hopp!