Mentos Lakris og mint


Mentos Lakritz Mint, ja eller Mentos med Lakris og Mint da

Mye utenlandsk lakris her hele tiden! Jeg føler at jeg forsøker å øse havet med en kopp, det er bare så mye lakris der ute, det er helt ufattelig. Svensk lakris i dag!

Hvordan den ser ut:
Svart avlang og sylindrisk pakke fylt med hvite godteribiter. Altså mentos, men jeg vil ikke si pastiller, fordi Mentos er ikke pastiller synes jeg. Men så vet jeg heller ikke hva som definerer en pastill sånn egentlig.


Hvordan man skal spise den:
Du kan jo forsøke å ikke tygge dem! Det er neimen ikke lett! Kan smattes og så tygges av hjertens lyst. De forsvinner fort de her. Mentos har en fabelaktig konsistens.


Smaksnotater:
Smaker lett mint, så smaker den karamell - litt smøraktig og nesten ikke brent. Lett og rund lakrissmak kommer inn helt til slutt. Smaker litt som Extra med lakris, bare ikke langt på nær så salt. Den er frisk, men søt og har dette karamellelementet som passer svært godt med den forføreriske konsistensen til mentos'en. Absolutt god. Liker du å spise mentos, så vil du spise disse på null komma svisj. (ikke at jeg gjorde det....)


Karakter:
8/10

2 kommentarer:

 1. Elsker disse :) Føler meg nesten litt dum når jeg er i sverige og kjøper en hel bunke av disse i butikken før jeg drar hjem..

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha! Jeg kjenner følelsen.

   Faktisk får du kjøpt dem i norge nå på de butikkene som heter TGR - det ligger en i Bogstadveien, Arkaden (i Karl Johan) og en på Grunerløkka i Oslo - samt har de noen butikker også utenfor Oslo! http://www.tgr-stores.no/finn_butikker.html

   Slett

Hei og hopp!