Som nevnt tidligere i helgen fikk jeg tipset av kreative Cecilie! Tusen takk!!
Ikke noe vits å gjøre dette lengre enn det må--- Bare se på bildene!
Du trenger en pakke gelé med bringebærsmak og søt lakrissirup |
En bolle |
Varmt vann (anbefaler å bruke litt mindre enn på pakken hvis du skal hvelve geléen sånn som meg, da den blir litt for lite fast!) |
Gelépulver |
En spiseskje med lakrissirup |
Ha det oppi! Iiihh! |
Forsøk å ikke bli så ivrig at du mister skjeen... |
Tøm det i en passe form eller bolle - eller på porsjonsglass! |
Etter noen timer i kjøleskap skal den være fast og fin! |
Hei! Det er mitt speilbilde i gelé! |
I helgen har jeg også bakt vaniljebrioche som vi spiste med aprikossyltetøy. Det var aldeles ikke dumt! |
Roasted Pork Belly som vi spiste til middag i dag |
Også har jeg laget eget smør! Dette Synnøve smøret er forresten kjempegodt! Anbefales! (Ja, altså, jeg tusjet over Synnøve, men boksen er den samme!) |
Nam! Kan jeg spørre hvor du har handlet lakrissirup?
SvarSlettHei Ane! Min er fra Kastrup - altså flyplassen i København. Jeg skal sjekke hvor man kan få kjøpt det her hjemme!
Slett(Tipper det fungerer å smelte noe god lakris med en ss vann i mikroen, hvis det viser seg å være håpløst å få tak i). :))
Takk! Hadde nesten glemt at jeg spurte! Da vet jeg hvilket oppdrag jeg har å utføre neste gang jeg skulle befinne meg på Kastrup :))
Slett(Lurt med det derre tipset, forresten.)
Apropos gode ting med lakris i -du må lage lakrisbrownies! (For alt jeg vet har du allerede gjort det) ;)
SvarSlettDen beste brownieoppskriften du vet om, stappet full i masse biter av kick lakrisstang. Det er fantastisk!
Møllerens hadde en sånn browniesmix med lakris! Men akk i de dager var jeg fattig student så jeg fikk aldri prøvd den :( Men når du nevner det så er jo dette en utmerket idé å bare gjøre selv! Wheeee!!
Slett