Supersalte Skaller


I helgen vasket jeg oppgangen og trappene, det var skikkelig skittent, så på kanskje femten trinn og to avsatser byttet jeg vann en fem-seks ganger. Ikke ser det rent ut heller. Forbaskede stengulv. Her skrubber man så svetten siler og alt ser vakkert og svart ut (som nypolert lakris) helt til vannet fordamper og den innslitte gråfargen returnerer. Ser knapt forskjellen. Det er bittert.


Hvordan de ser ut:
Svarte flate hodeskaller dekket av sukker med en bitteliten påskrift av "Bubs" (produsentnavnet) i pannen.


Hvordan man skal spise dem:
Bit for bit eller hele på en gang, kan suges eller tygges, god med et glass vann!


Smaksnotater:
Lukter nesten ingenting. Veldig seig og glatt - smaker ikke så veldig heller mye når sukkeret er av. Men er god og varmer i munnen. De søte tonene spiller pent på salmiakken og smaksopplevelsen er mild og dempet. Ikke noen overveldende opplevelse, men helt ok. Nå ligger det noen på armen min og snakker dansk. Så nå må jeg nesten gå.

Karakter:
5/10

3 kommentarer:

 1. Her synes jeg du har gitt for lav karakter. Kan du sende noen til tropene så jeg kan dobbeltsjekke, pls?

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg er enig med deg mr anonymous, har du et sikkerhetsnett her onkel Tora? hm? slingringslakris? Sånne hoder er jo sheeempegode, særlig når man slikker av saltet inni øynene - det saltet er best.
   Men! det finnes jo sånne rip-off hodeskaller som selges billig og av den grunn sikkert ikke inneholder alle de riktige e-stoffene. Da blir det jo ikke like godt.

   Slett
 2. Disse hodeskallene have bubs on their face!

  de er nok bedre hvis de er ferske, men jeg skal ta til meg kritikken. Det kommer lakris ned til deg snarere enn du tror, Anynommums!

  SvarSlett

Hei og hopp!