Dragster 3000

Vrooooom, vrooooom!!! Dragster 3000!


LAZERWORLD 3000 ville vært det nye navnet på internett - hvis jeg fikk bestemme. Det høres så mye mer sci-fi ut. Internett er usexy, så kjedelig også så tørt da - det mangler ZING!  Laaaazuuuurwoouuurlll!!! Triiiii-tauuuuseeeen!!!! Man må si det på norsk-engelsk, evt. på dansk-engelsk (mitt favorittspråk!) Da blir det, om mulig, enda morsommere.

Grisebra.

Um, ja Dragster 3000! Det var det vi snakket om. La oss fortsette med det.


Hvordan de ser ut:
Kommer i en hvit og rød og delvis gjennomsiktig pose som det står "Dragster 3000, super salta" på. Selve godteriet er formet som små svarte, flate smultringer dekket med sukker. De er liksom bildekk liksom. LISSOM.

Hvordan man skal spise dem:
Kan suges rene for sukker, evt. slikkes - for slik å avdekke blanke, våte små dragster hjul. Anbefales å tygges herfra og ut da det ellers vil ta to og en halv evighet å spise ett hjul. De er ganske sterke og spyttfremkallende, så de bør ikke gumles i håndfuller av gangen.

Som du ser her - har ikke alle hjulene hull i midten, og noen er også fylt med sukker.
Smaksnotater:
Posen lukter godteributikk. En masse forskjellige søte lukter som dekker mer enn bare lakris. Hjulene er myke og seige og setter seg litt i tennene. Har en mild røksmak med ferskentoner og milde strøk av krutt. Det salte sukkeret hjulene er svøpt i stikker lett på tungen. Anis og salmiak kommer først frem, lakrisen som en lystig melodi helt i bakgrunnen. Smaken av nyttårsaften gir seg ikke riktig, innslaget av krutt er tungt og litt dominerende. Disse er gode, men ikke langt på nær så gode som jeg synes å huske at de var. Svakt skuffet.


Karakter:
6/10


3 kommentarer:

 1. jeg vil gjerne få vise min hengivenhet til denne lakrisen ved å bruke passende onomatipoetikoner:
  slafs, slurp, slikk, gulp, sutt, moms, og sssrrrruusj!

  SvarSlett
 2. pleier å spise disse sammen med dragster med cola-smak. en god smakskombinasjon. :)

  SvarSlett
 3. Disse er jo de beste lakrisene som fins :D

  SvarSlett

Hei og hopp!