Lakrids 2011 Special Edition


Lakrids by Johan Bülow lanserte før jul en special edition lakris, som nok kan være litt vanskelig å få tak i nå. Den heter "Christmas Choc Coated Liquorice" Det er lakris dekket med hvit sjokolade og et hint av bringebær. Disse er så rullet i et fantastisk blekrosa skimreglitter! De er så vakre. Dette er altså førsteklasses dansk lakris dynket i en mektig hvis sjokolade smaksatt med frisk bringebær.


Hvordan de ser ut:
Små varmhvite kuler dekket med sølvrosa glitter. Nydelige vakre små skatter. Kommer i en klar plastboks med svart lokk og hvit og sølvfarget etikett.


Hvordan man skal spise dem:
Jeg likte dem best kalde, da ble de ikke fullt så søte synes jeg. Så nytes best avkjølt, sjokoladen kan gjerne smeltes litt i munnen før man tygger, men ingenting i veien for å bare mumse dem som de er.


Smaksnotater:
Boksen lukter hvit sjokolade, ganske søtt - og litt smør. Smaken er en balansegang mellom en moden, rik lakris- som er ganske skarp og voksen. Blandet med den milde, men tunge hvite sjokoladen - rik på vanilje og igjen, en smørsmak. Bringebærsmaken enses knapt, kanskje noen fruktige toner som klimprer gjennom sjokolade og lakris. Kombinasjonen er veldig spesiell, personlig synes jeg sjokolade med kakao passer best til lakris. Så til tross for sitt magiske utseende er den faktisk kanskje ikke noe for alle. Heller kanskje, for den spesielt interesserte. Sukk - men så vakre!


Karakter:
6/10


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei og hopp!