Denne helgen har jeg smakt på - og ikke minst dokumentert fire ulike typer lakris. De skal jeg selvsagt dele med dere, i tillegg til alle de andre lakrisvariantene som jeg også har på lur, men uten entusiasme til å legge HELT ut på internett. Det er jo TEMMELIG langt å gå, kan man si. Helt ut hit. Jeg vil si det tar ca. ATTEN sekunder til internett og helt ut hit til Blogger og dere forstår vel at dette er uaktuelt. Så ille er det.
Som elleve timer i GHB rus med noia på klinkekulefestival i Hamar.
Eller, ikke fullt så ille kanskje. Men det er der oppe, der oppe sammen med å måtte ha på sånn oransje redningsvest.
Jeg våkner for tiden med en underlig julestemning. Det er helt utrolig koselig. Den damper riktignok av, men jeg liker den korte varme følelsen, omtrent som å vite at jeg skal spise dessert den dagen. Og når vi ikke har dessert etter middag (mangler evne til å prioritere) så tar jeg meg selv i å ikke ha lyst til å spise Must Shots, som jo ellers er den beste substitutt for dessert.
Kroppen min består av 6% Must Shots og vel 13% Smørbukk og 4% rosiner. Blir denne balansen kraftig forstyrret med opp til 6,5% Must Shots så får jeg den synkende, kvalmende følelsen. Jeg er bekymret for at jeg er lei av Must Shots.
Har du lyst til å snakke med noen om SOS-BVLMS send en e-post til lakrisbloggen@gmail.com i dag. Tjenesten er gratis.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Hei og hopp!