Choco Candy


Det er best at jeg nevner at denne posen er anmeldt med hovedvekt på lakrisen som finnes i posen samt hvordan denne er fordelt. Men siden jeg først var i gang har jeg smakt på alt sammen, og helheten var jo nødt til å påvirke sluttkarakteren.

Nærmest deg kan du se en vingummi som ikke er fullstendig dekket med sjokolade. Det er IKKE fordi jeg slikket på den. Jeg lover.
Jeg gikk rundt med Choco Candy i vesken gud vet hvor lenge. Men nå har jeg omsider fått smakt, ikke at det var så fantastisk kult at det gjør noe. I dag lagde vi Chowder til middag. Jeg gjorde det først og fremst fordi jeg elsker Chowder på Cartoon Network, men jeg skal innrømme at det faktum at det var Nigella sin oppskrift selvsagt kan ha påvirket meg noe. Jeg synes det var veldig godt! Nam nam!

Kresne-fesne Herr Tora synes det var kjipt, jeg tenker det kun var fordi han prinsipielt synes vegetarmat er kjipt. Hvis det ikke er noe dødt oppi så er det liksom ikke ordentlig middag. Jadda.

Men nå, Choco Candy!

Håper alle har en fabelaktig uke!


Hvordan Choco Candy ser ut:
Denne posen består ut av flere forskjellige biter. "Vingummi dyppet i sjokolade", "saltlakris dyppet i sjokolade", "sjokoladekrisp" og "fargeglade peanøtter". Navnene er strengt tatt rimelig selvforklarende, foruten sjokoladekrisp, som er Kina, og fargeglade peanøtter som er M! Mmmmm!

Seks vingummi, fem lakris, tretti-x bæsj*, syv oransje fargeglade peanøtter, åtte rosa og seks hjerter (som også er vingummi men som jeg sorterte for seg)

Alt er i det hele tatt mistenkelig glatt og blankt. Og det er en klar overvekt av de som ser ut som bæsj.

Kommer i en brun og rosa og hvit pose det står "Malaco CHOCO Candy - søte fristelser", på.Hvordan man skal spise Choco Candy:
Man skal gjøre godt forarbeid så man kan kjenne igjen den fasongen man ønsker å ha. Alt ser strengt tatt ganske likt ut, så med mindre man er villig til å 'ta en sjanse' (pff, herregud) så må man altså vite hvilken av fasongene som gjelder! Men man skal spise Choco Candy, kanskje to stykker, og så er man jo kvalm.

Smaksnotater:
Lukter sjokolade, lukten minner om den blå posen med kjeks og delfiner på, Cartoonies! Det lukter Cartoonies.

"Vingummi dyppet i sjokolade" - smaker som vingummi med sjokolade på, hva vil du jeg skal si? Det er gode konsistenser ute og går, men smaken er fryktelig søt, og den hadde tjent på mer syrlig vingummi og litt bitrere sjokolade.

Vingummi dyppet i sjokolade. Disse var rosa inni. Små hjerter!
Mer vingummi dyppet i sjokolade. Og en som ikke er helt dyppet. STAAAKAAR
En som det er tatt en bit av.
"Saltlakris dyppet i sjokolade" - lakrisen er veldig salt. Smaker som de salte hodeskallene man finner i smågodtdisken. Dyp lakrissmak og veldig seig og fin konsistens. Sjokoladen er som fryktet selvfølgelig veldig veldig søt, så kombinasjonen kolliderer. Det er ingen balanse her. Men det er godt, på sett og vis! Det er bare litt... feil. Noe stemmer rett og slett ikke! Det blir for salt og for søtt.

Saltlakris dyppet i sjokolade
Jeg tar en bit! CRAZY!
"Sjokoladekrisp" - Jeg synes dette var aldeles grusomt. Var oppmalt europall med sjokolade på. GHEE! En viss annen person synes de var ok. De er fæle, OK?!

Kinabæsj. Nei, jeg skal slutte å tulle. Det er sjokoladekrisp (smaker bæsj da. Hehe. Neida, jeg skal slutte... BÆÆS--)
Sjokoladekrisp ...

"Fargeglade peanøtter" - M! Disse smaker jo bare M, eller M&M om du vil. Sprøtt skall av sukker og sjokolade med peanøtt inni. Veldig nam!

Fargeglade peanøtter i rosa
Fargeglade peanøtter i oransje

Det er et variert utvalg av forskjellige biter i denne posen, men det bærer preg av at hver enkelt smak ikke har blitt tilpasset sjokoladeblandingen. Resultatet er og blir i overkant for søtt og det er heller ingenting inntjent på utseendet. KREMT.

Det skal være notert at min bedre halvdel synes denne posen var bedre enn det jeg synes. Men langt i fra det beste. Det er også problemet. Jeg vil jo aldri i livet velge denne blandeposen over en annen. Det smaker jo bare som man har glemt smågodtet ute i solen og alt har smeltet sammen til en klump med varierende grad av vellykkethet.

Synd, trist, leit.

Karakter:
2/10


* Beklageligvis kan jeg faktisk ikke telle.3 kommentarer:

 1. Jeg visste det! Til og med tv-reklamen er elendig.

  Høhø Chowder <3

  SvarSlett
 2. Nei, den har jeg ikke sett! Men det forklarer jo alt.

  Ja, nei dette var ikke noe å slenge rompa i taket for!

  SvarSlett
 3. Å som jeg ler. Fantastisk anmeldelse! :)

  (...bæææs) :D

  SvarSlett

Hei og hopp!