Salt Sild


Zaboooo!!

Lakrismonsteret har vært på avrusing i dag. Han gjør det stort sett bare en dag av gangen, selv om det vel ikke helt teller. Men han må passe på blodtrykket, det skjønner du.


Salt Sild og Sur Sild er typisk kinogodteri for meg. Det lukter som den trykkende følelsen gjennom kinoreklamen, og det underlige anti-klimakset som oppstår når filmen omsider begynner. Det er ikke det at det nødvendigvis er en dårlig start, at filmen skuffer. Men magien og forventningen forsvinner med det samme den ekte filmen starter. 


Hvordan de ser ut:
Svarte lakrisfisk dekket med sukker. Kommer i en svart pose med rød fisk på. De har propeller! Gud, det har jeg virkelig aldri lagt merke til. Vært mer oppslukt av innholdet kan man si. Kremt.


Fisken kommer i to varianter, rett fisk og krummet fisk. Det er alltid mer rett fisk enn krummet fisk. I min pose var det 21 rette og 11 krummede. Alle vet jo at de krummede er best.


Hvordan man skal spise dem:
Kan suges rene for sukker før de tygges og så renskes ut fra mellom gommene i de påfølgende dager. Ingenting setter seg i tennene som Salt Sild! Kan gjerne smattes eller parteres bit for bit med fortennene.


Smaksnotater:
Lukter godt lakris av posen. Salt smak, rik og intens smak som går helt i dybden og er markant bakerst i ganen. Schmake gott. Naaam.


Karakter:
8/10


1 kommentar:

  1. Tora! Din forkjærlighet for lakris og denne kulinarisk overlegne bloggen om ..ja...lakris er virkelig et lyspunkt i min hverdag! Håper den blir den mest leste bloggen i verden;)

    SvarSlett

Hei og hopp!