Råtne Fisk

Bonbon Råtne Fisk




Jeg ELSKER dansk*! Hvor bra er dansk på en skala fra 1 til 10? 100!! Lett!! 100 dansk!

Mitt nye danske favorittord (jeg finner stadig nye, og bedre, hele tiden) er "skumfidus" som betyr marshmallow. SKUMFIDUS.

Hvis du sliter med å finne på noe å gjøre - synes jeg at du skal tilbringe litt tid på www.reddit.com/r/denmark
Haahaaa - festlig tidsfordriv på danskers bekostning, hurra! Tihih!

Jeg innbiller meg at jeg var med i gruppen på Facebook en gang i tiden for å få Råtne Fisk i egen pose. Det gir meg litt dårlig samvittighet innimellom, jeg burde jo kjøpe mye mer av det! Jeg glemmer jo hvor godt det er, ikke minst! Også er jeg vel på en måte medskyldig i at det finnes, og derfor delvis ansvarlig for at det fortæres. Jeg liker å tro det hvert fall... Det er nesten det samme.

Lettere sjokkert dropsfisk
Hvordan de ser ut:
Rosa drops formet som lett opprørte fisk som er stive av skrekk. Kommer i en rød pose med en katt med neseklype på. Den maler nemlig råtne fisk med jordbærmaling. Haha. Det er jo en fantastisk idé.

Hvordan man skal spise dem:
Råtne fisk bør spises som andre Bonbon-drops, nemlig sakte suges til man kommer til fyllet - og så kan man knase på dem! Whee! Eventuelt kan de suttes helt til de blir borte, men det kan være en tålmodighetsprøve.


Smaksnotater:
Dropsene har klistret seg sammen i posen, men med et lett kakk i bordet separeres de stort sett. Dropsene har en nydelig blek rubinfarge, og som nevnt et lettere oppskjørtet fiskeutrykk. Fiskene smaker lett syrlig, med frisk, syntetisk jordbærsmak som får det til å kile i smaksløkene. De blir fort glatte og fine mot ganen, en fin kontrast mot de noe skarpe kantene de har. Når man har jobbet seg gjennom til pulverfyllet får man en fin eksplosjon av lett salt, salmiakk og stikkende lakris. Det harmonerer særdeles pent med den søte, fruktige jordbærsmaken. En av mine klare favoritter, så rar og ganeskadelig, selvsagt. Dropsene knaser også fint hvis de tygges, det liker jeg!

Karakter:
10/10!


* Og dansk godteri!! Jaaa

5 kommentarer:

 1. HVA?!?!? Finnes disse i egen pose??? I Norge???
  Send pls

  SvarSlett
 2. Svar
  1. Hei Astrid! På Ica har jeg funnet den! Og ganske sikker på at de kan ha den på meny også. Fantastiske saker!

   Slett
 3. Selges disse fremdeles?? Finner de ikke på Kiwi eller spar vertfall..

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke sett den på en stund jeg heller! Vet ikke hvor den har tatt veien, rapporterer tilbake hvis jeg ikke finner den!

   Slett

Hei og hopp!