Woho!

I dag passerte Lakrisbloggen over 100 likes på Facebook! Det er så utrolig hyggelig! Tusen tusen takk! Ikke minst spesielt til Caroline på Good Cupcakes Good - som skamløst promoterer meg. <3

Hvis dere ikke allerede leser hennes blogg - så er det dagens anbefaling! Og ikke glem å like hennes Facebook, der hun skriver masse hyggelig og legger ut masse lekre bilder.


Men, snakker om 100 likes, ikke minst betyr det at jeg var førstemann til 100 likes over min stand-up-venn Geir-Ottar. Vi hadde nemlig en liten konkurranse gående, og derfor vinner jeg en plate med Daim! Jippi! Men det er også lurt å like Geir-Ottar - fordi han er faktisk en stooor kilde til glede og humor i hverdagen! (spesielt for meg. Men akkurat nå er han litt snurt).

På jobben i dag spiser vi av en hel bøtte med Bonbon Søppeldynga! Det er jo lasergodt, men faktisk noe jeg sjeldent kjøper lenger, av en eller annen mystisk grunn.

Jeg prøver å lære av tiggemesteren - vår familiehund, Milo. Så jeg vet hva jeg må gjøre for å få det jeg vil ha. Hvis noen andre har kontroll over lakrisen må jeg ty til sjarmen. Her er mesteren i aksjon:


3 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg er ny leser, og frelst allerede..hehe
  Har ikke lest alt enda, men ser du har skrevet om Freia Salt Lakris Strøssel. Denne syns jeg er helt fantastisk, spiser den på is og bare sånn den er.
  På baksiden av pakken er det en is-oppskrift, men den inneholder fløte. Skulle gjerne kunne laget en slags lakris-sorbet, så jeg lurte på om du har noen tips?
  Mvh Lena :)

  Lakris <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lena! Så utrolig hyggelig, HEI!

   Det strøsselet er helt fantastisk, kan spises, som du sier, faktisk bare som det er :)

   En lakrissorbet! Det kan vi sikkert ordne. Men da vil det nok være lettere hvis man har en annen ingrediens i tillegg til lakris - som for eksempel sitron, gjerne mint! Noe sånt. Det er jo virkelig aldri IKKE sesong for is! Jeg skal undersøke litt! Nå egner jo lakris seg veldig godt med melk, så det går jo an å bruke rismelk eller soyamelk som erstatning for melkeprodukter hvis man ikke spiser/tåler det. Men sorbet er jo godt fordi det er så friskt også! Det må jo få være et poeng i seg selv. Så ja, nå skal det planlegges en lakrissorbet. Utrolig hyggelig å ha deg her :)

   Slett
 2. Nå er det jo du som skamløst promotere meg ;)
  Dessuten er det ikke så vanskelig å promotere deg og all den deilige (og mindre deilige) lakrisen!
  Milo er jo bare helskjønn da! Skikkelig flink på det tiggerblikket kan jeg se :)

  SvarSlett

Hei og hopp!