Piratos

Haribo Piratos
YARR! Jeg er en ekte røver som bare spiser lakris og seiler på de syv hav! (Åtte hvis man teller fontenen på Nationaltheatret).

Disse er mer eller mindre umulig å få tak i i Norge. De kan kjøpes på Europris på Slependen, og det er ellers bare å finne andre steder i Skandinavia. Så vidt jeg vet! Hvis noen har et "hot tip" for hvor de ellers er å finne, så spytt ut! De har dem ikke på Meny engang! Skriiik.
Hot tip: De er å få kjøpt på Nille! (Sweet baby jebus!)


Hvordan de ser ut:
Runde flate dubloner (mynter) omtrent på størrelse med en femkroning, brunsvart, halvmatt på utsiden og blank og seig inni. På en måte vingummilakris, men ikke egentlig vingummi, hvis det gir noen mening. Ordet vingummi gir ikke mening heller.


Hvordan man skal spise dem:
De kan snafses! Da er de best. Snafsing er best.


Smaksnotater:
De er så salte at de stikker! Stikkeeer! Supersalt. De er seige og setter seg i tennene, men ikke sånn at det er uutholdelig. Nydelig lakrissmak som er perfekt balansert mellom salt og søt. Selvfølgelig litt på den salte siden, og en saltlakris med stil! Kom til norge, vær så snill! Toppklasse salmiakk! Nam!


Karakter:
10/10

6 kommentarer:

 1. Nille har dem :) Ha r kjøpt på flere Nille butikker rundtom.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nille! Du milde tordivel! Takk! Woho!! Niiilleeee neeesteee!

   Slett
 2. Åh, ja, disse er magiske! Det samme er ABC-lakrisen. Og de runde kulene med sukker på.

  Jeg er generelt fan av Haribo-lakris, kjenner jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa!! Den eneste Haribo-lakrisen som så langt ikke har klart å overbevise er Black & White. Ellers er det myyyeeee bra! :D :D Namnam!

   Slett
 3. Disse finnes også på 7 eleven butikker. I Oslo alle fall.

  SvarSlett

Hei og hopp!