Pulver Padder

Pulver Padder
BOWGHUAGHY! BWIBBIT! CWOUABBHOU! WRUAGHU! BWAH - BOOHGBOU! WHUAH WUHAAAAaah Bibb--

Bwibb-bibb-it!

det var mine paddelyder!

Beklager, jeg bor i byen, jeg vet ingenting.

Hvordan de ser ut:
Svartbrune drops formet som padder. Er fylt med et sterkt litt kornete salmiakkpulver. Kommer i en svart pose det står "Pulver Padder" på.

Hvordan man skal spise dem:
Ta en. Ta en til. Ta flere. Ta hele dagen. Sutt på dem én og én til store åpne sår danner seg i ganen. Nam!

Smaksnotater:
Det svir lett når den kjennes helt ytterst på tungen. Brennende salt og fin! Sukkeret dropsene er dekket med er veldig finkornet og avdekker raskt en ruglete svart drops. Den smaker brent sukker og salt salmiakklakris. Den blir etter hvert en del glattere og smaken blir mer og mer dominert av lakris. Innimellom kjennes også stikk av salmiakk, men på dette punktet er den stort sett bare søt og litt salt, men ikke lenger sterk. Dropsen er fin og hard, lett sprø hvis den tygges - som er veldig fristende å gjøre. Jeg klarer å beherske meg til et lite hull inn mot fyllet har åpnet seg og salt salt, sterk sterk, nesten røkt salmiakk og lakris pipler ut. Skulle gjerne vært mer! Så gjenstår litt søt lakrisdrops og så er padden borte. De er gode disse, og lever farlig. Heldigvis ser de ikke ut til å være utrydningstruet.


God jakt!

Karakter:
9/10

2 kommentarer:

 1. PROTEST!!
  9/10, når den kvalme døgnfluen Tyrkisk Peber Volcano fikk 7/10???

  Dette er jo ikke bare en klar 10/10, men en klassiker som sådan!

  Kjør debatt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nåja, jeg tror at en liten rendez-vous med pulver padder nok vil få deg til å tenke klart. De er veldig søte og har alt for lite fyll! Riktignok har de nostalgisk verdi, og det er jeg villig til å ta kritikk for.

   Inntil videre kan du jo skrive din egen lakrisblogg, Sigridmor! :D haha

   (veldig morsomt at du blir så engasjert!)

   Slett

Hei og hopp!