Tyrkisk Peber


Har du noensinne spist så mye Tyrkisk Peber at du har fått sår i ganen? Sånn, skikkelig kjøttsår som er varmt og ømt? Mmm... Sår i ganen. Det er fælt. Hvert fall når man får en sånn kjøttflik løs som man kommer borti hele tiden, men som man er halvt fascinert av og ikke kan noe for at man vil tafse på med tungen.

Fazer lager mye god lakris altså. Det skal de ha. Selv om jeg ikke fikk bakoversveis av Tyrkisk Peber Volcano, så var det helt klart godt! Hele familien (mor, far, stefar, søster, bror, halvbror, stebror, stesøster, og utvidet familie; Anna, Helge og Livelin) elsker Tyrkisk Peber. Det er livets krydder. Hvordan Tyrkisk Peber ser ut:
Chunky drops med en knivskarp rand rundt (som jo forårsaker alle disse kjøttsårene!) Har en brungrå-svartfarge. Blanke med riper i. Kommer i blå pose eller i blå blikkboks som vist på bildene. Lager fin klinkelyd når man tømmer dem i en skål. Den lyden gjør meg glad!Hvordan man skal spise Tyrkisk Peber:
Skal suges (nytes gjerne, som med mye annen lakris, best med et glass kaldt vann). Man kan knekke dem med tennene et lite stykke inn, for å raskere nå det orgasmiske fyllet. Mmm. Fyll. De kan også tygges, knaser veldig bra, legges inn i en kinnpose og søye. Dette kiler svakt i kjeven - som når man tenker på sitron.


Smaksnotater:
Salt, rund og søt, så kommer lakrissmaken, varm og aromatisk. Har et lett dryss av pulver på overflaten, den kalde blankheten og den skarpe kanten ligger vondgodt i munnen. Smaker sommerferie, smaker svakt metallisk mellom all den vidunderlige lakrissmaken. Den rike smaken brer seg i hele munnen, smaker anisaktig når den smattes, men dette kan være innbilning. Når fyllet kommer til eksploderer den varme lakrisen og søtheten i en masse smektende salmiakk og salt. Er litt sterk, er litt salt, blir mer salmiakk, mer lakris. Naaaaaaaam! Nam nam nam nam, og nam. De tre flammene på posen skal bety at de er veldig sterke, men de er jo egentlig ikke så sterke, de er bare gode. Du og jeg, Tyrkisk Peber, vi er bestevenner.


Karakter:
10/10


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei og hopp!