En Must Shot i navlen

Jeg har en ganske liten navle faktisk. Jeg har fått kommentarer.

De er nokså ubrukelig, navler, når de er små. Det er håpløst å hjemme små skatter i dem, fordi ingenting passer. Ikke en gang en Must Shot.

Så fant jeg ut at hvis jeg ligger i (den fantastiske) lenestolen mens jeg ser på min 27ende time med Fringe i løpet av de siste to ukene kan jeg balansere en Must Shot i navlen.

Det er jo nesten som en atletisk presentasjon, eller hva?

Onkel Tora i lenestolen med en Must Shot i navlen
Jeg har så utrolig mye mer å gi til denne bloggen enn bokstavelig talt navlebeskuende random informasjon med hurtigillustrasjoner fra Paint i.

Men så er det dette med Fringe. Og vi har fortsatt en 52 episoder igjen. Jeg får ikke gjort noen ting. Seriøst. Send hjelp. Jeg kommer rett hjem, lager middag og ser på Fringe til jeg går og legger meg. Jeg drømmer om det om natten. Jeg tenker på det på do, på bussen, trikken, før jeg sovner. Er besatt. Har kjøpt masse lakris så jeg kan bidra! Men stopper opp hele tiden, får ikke gjort noe som heeelst! Hvis jeg bare kunne fått sett ALT på en gang, fått det intravenøst, så hadde jeg sluppet å bruke tid på det. Men det er så spennende! Jeg MÅ se på!

Unnskyld!

... hjelp!

1 kommentar:

  1. Onkel Tora, jeg trenger lakris! Anbefale meg den beste akrisen mot halsbetennelse??

    SvarSlett

Hei og hopp!