Lakritsi Salmiak

Fazer Lakritsi Salmiak
I helgen var jeg i Kristiansand og besøkte min beste venninne, som flyttet dit med kjæresten sin. Heldigvis er alt som før selv om vi ikke sees så ofte; vi kan fortsatt kommunisere telepatisk og vant selvfølgelig i Alias. Det er bra for EGOET. Anbefales til alle.

Uansett, jeg impulskjøpte denne lakrisen da jeg synes synd på meg selv her en dag. Og nå er det ikke synd på meg lenger, fordi denne lakrisen er jo nydeliiig.


Oooh mama, fantastisk! Salt og sitrende med salmiakk, men søt og fyldig i ettersmaken. Den er litt smuldrete, men ikke melete, samtidig som den er seig og setter seg litt i tennene. Har en fin sprett altså, med andre ord. Denne er veldig god! Lukten er også vidunderlig - masse lakris, og kompleks sødme, ikke urtete, men rik og mektig.

Utrolig god altså, bare spiste hele greia på null komma svisj.


Denne lekre lille lakrisstangen kommer i en hvit og svartrutet emballasje med blålilla logo på, og det er ekte finsk Fazer-lakris!

Den er ganske liten, bare 20g, men det er i grunnen kanskje nok når man av og til bare vil ha en liten "fix".

Karakter:
10/10

1 kommentar:

  1. Som en annen som elsker lakris så savner jeg oppdateringer fra deg! :) Ikke minst er det masse lakrisgodteri du enda ikke har anmeldt, eks lakrisbåter (en kanskje min favoritt) og lakris pingviner.

    SvarSlett

Hei og hopp!