Malaco Snøre Lakris


ahhh, det lukter som hiiiimmelen når jeg åpner denne pakken, det lukter helt sykt godt! Lakrissnører <3

Lakrisen er lange snører (jeg burde målt hvor mange meter snøre det var i en pakke, men jeg har dessverrrrrre spist for mye av den allerede, så jeg må muligens kjøpe en til, du vet, for viiiitenskapen. Kanskje flere pakker, så jeg kan sammenligne om det er like mange meter i hver pakke, hmm).


Konsistensen er herlig spretten, seig og setter seg samtidig godt i tennene, smatt smatt. Dette er jo umulig å slutte å spise? Hvilken genial galning oppfant dette? 

Det er så gøy å spise! Kan flettes eller surres eller bare ta en bit og så kan du nøste opp mer snøre mens du tygger, som en slags evigvarende lakrismaskin! Storslått altså! 

Lakrissmaken er søt, men med en salt avslutning. Det er noen lette krydrete tobakksaktige noter også, tror jeg. Hvem vet hva tobakk smaker? Det er bare en sånn ting man sier når man smaker på ting virker det som.

Her er innholdsfortegnelsen for deg som kanskje lurer:


Karakter:
9/10

2 kommentarer:

  1. Hei! Så fint å se at bloggen enda lever <3 Mulig det er bare meg, men syns konsistensen og smaken endret seg en smule da de skiftet posedesign? Godt uansett! Anbefaler i samme slengen også Salte Hvaler fra hval sjokolade, herlig sviende salt skumlakris.

    SvarSlett
    Svar
    1. Yo Guro! Tusen takk!! Takk for anbefalingen! Har også hørt fra andre at konsistensen har vært kornete eller melent, men jeg synes den var seig og god slik jeg husker at den har vært. Jeg kan ta feil! Såå koselig at du stakk innom uansett!

      Slett

Hei og hopp!