Haribo Skipper MIX


Wow, jeg tror Haribo prøver å drepe meg. Denne posen har 16 forskjellige figurer?!

To mynter, fisk, reke, sjøhest, fugl, bjørn, skilpadde, hummer, båt, palmetrær, en sekskantet stjernestang, og fire forskjellige ansikt. Har jeg glemt noen? (Og for en sammensetning! Har kanskje ikke mye på Haribo Sur Stjernemix som jo inneholder frosk, kirsebær, sag, tennisracket, bjørner, speilegg og andre dagligdagse ting i en salig blanding.) Denne posen har i det minste en slags nautisk rød tråd.

Uansett, siden det er så mange, måtte jeg jo smake på alle for å finne ut om de smakte forskjellig. Og først tenkte jeg sånn "ok, Tora, det er den dårligste unnskyldningen du noensinne har hatt for å spise mye lakris (ok, kanskje ikke er den dårligste, det er for mange av dem, jeg vet ikke)". Men så kom jeg på de flere diskusjonene jeg har hatt (tro det eller ei!) om hvorvidt Non-Stop'ene smaker ulikt (som, hvis du lurte, de selvfølgelig gjør! Ærlig talt, folkens!) Og jeg hadde derfor et ønske om å oppklare slike usikkerheter umiddelbart i dette tilfellet.

Så da får jeg bare gi min anmeldelse av denne, og så kan dere bare ringe riktig profesjonelle avdeling i helsevesenet som kan håndtere meg etter hvert som jeg blir stadig mer usikker på om disse faktisk smaker forskjellig eller ikke. Det skjer noe med en person så dypt i en pose Skipper Mix.

Når du åpner posen lukter det herlig av masse salt og rik lakris. De fleste av dem setter seg i tennene umiddelbart, er herlig glatt og oljet i overflaten, og har en litt syrlig, stram og salt smak. Det er også flere konsistenser du kan leke med, noen litt mer spretne, noen seige, noen fastere.


Jeg tror fortsatt at alle figurene ikke smaker helt det samme, for eksempel er
Stangen langt fastere og er litt sterkere i salmiakksmaken enn de andre bitene.
Ansiktene er mykere og helt ekstremt klissete på tennene.
Hummerbiten og skilpadden smaker gledelig nok ikke hummer, men har en parfymert anis og noe litt blomstrete over seg. Litt fiol? Kanskje? Ellers sterk salt, myk og klissete på tennene. Runder av til en nesten sitrusaktig finish.
Bjørnen smaker fruktig, litt kunstig tropisk, litt banan i tillegg til den salte lakrisen.
Båten, palmen og fuglen er ekstra faste, men har ingen utpreget unik smak som jeg kan finne. De smaker stort sett bare salt lakris :)
Fisken smaker litt anis-aktig, altså ekstra lakrisig, spretten og salt fra første tygg!


Selv om flere av dem ligner ganske mye på hverandre. så inneholder denne posen seg et rent stort mangfold av ulike lakrisopplevelser. Det er herlig med så mye smak! Nå ble jeg med ett litt bekymret for at fasongen ikke avgjør smaken, kanskje det er tilfeldig?! Kanskje jeg bare innbiller meg at de smaker ulikt fordi de ser forskjellige ut?

Hjelp!

Smaksangst til side er dette definitivt en pose du burde ta med deg fra Tax-Free, eller for eksempel på Europris, hvor jeg har sett den før!

Advarsel: Om du burde vurdere spørsmålet om disse har ulik smak eller ikke, er opp til deg. Men det anbefales i utgangspunktet ikke!

Karakter: 9/10

2 kommentarer:

  1. Selv om flere av dem smaker lignende ganske mye på hverandre er sikker på at det smaker godt

    SvarSlett
  2. Lakkarits er deilig

    SvarSlett

Hei og hopp!