Haribo Lakrispingvin med Sitron

Haribo Pingvin med pyntejordbær

Var det noen som sa smågodt formet som en pingvin?
Jeg er så uendelig svak for emballasje. Spesielt hvis den glitrer, har fine farger eller er god å ta på. Som f.eks. en litt taktil treeske, eller at den har prikker av velour eller tilsvarende tjafs. Ikke minst er jeg vel så svak for utformingen på godteriet! Sånn som denne smågodten av lakris som er formet som en pingvin!

Jeg gir meg ende over! (På samme smågodtjakt fant jeg også smågodt formet som dinosaurer! Både stegosaurus, brontosaurus (apatosaurus) og tyrannosaurus (selvfølgelig, den mest poppise og tør jeg si oversolgte dinosauren, men det er en sak for en annen gang)). EDIT: Herre min hatt! Jeg glemte at jeg også fant smågodt formet som REKER, shit. De var ikke sånn fantastiske, men bare konseptet har gjort meg lykkelig i dagesvis etterpå.

UANSETT, lettkjøpt som jeg er for billige og skitne salgstriks måtte jeg selvfølgelig ta med meg disse nusselige lakris og sitronpingvinene. 

Og det var i det store og hele ikke så dumt. Jeg skal være helt åpen og ærlig og innrømme at jeg stadig kjøper ting som ikke akkurat har livets rett – på det basale grunnlag av markedsføring eller generell sjarm. Jeg har for eksempel en stor trang til å kjøpe sånn WC-Duck toalettvask fordi den anden kvakker så sympatisk og sjarmerende i den for øvrig tragisk dårlige reklamen. Nå har jeg heldigvis ikke lineær TV lenger og blir derfor forskånet fra det meste av disse tåpelige innfallene.

Likevel er jeg jo ikke klinisk blind, så når jeg blir møtt av denne lille krabaten da vi skulle plukke med oss noe søtsaker til LAN - ja, da var det ingenting jeg kunne gjøre. Annet enn å ta dem med på LAN, så klart.

Hvordan de ser ut:
Ok, trenger jeg å si det? Er lakris formet som en PINGVIN, svart og hvit på magen. 

Hvordan man skal spise dem:
Bit for bit, prøv gjerne lakrisen for seg, og så ta en bit sammen med sitronmagen.

Smaksnotater:
Den svarte delen av pingvinen smaker lakris og den hvite bollemagen smaker sitron. Den svarte delen begynner salt i smaken, har noe overflatebehandling som gjør den glatt, nærmest oljet på tungen. Det er mye lakrissmak, og litt lett salmiakk kanskje? Den er hvert fall både søt og litt salt. Setter seg helt sykt godt i tennene, det er nesten ikke gøy en gang. Selv jeg som faktisk LIKER at ting setter seg litt i tennene - fordi da varer det lenger - synes selv jeg at disse pingvinene nesten blir for klengete.

Sitronsmaken er faktisk veldig autentisk, og er nesten litt sjokkerende i seg selv, det smaker liksom ikke sitronGODTERI, det smaker sitron! Kombinasjonen av sitron og lakris er udødeliggjort mange ganger, og er en fulltreffer også her. Det er herlig med den salte, stramme og veldig søte lakrisen i kombinasjon med den friske, fruktige og syrlige sitronen. Smatt smatt! Ettersmaken sitter i lenge. Kan anbefales!

Karakter:
9/10

God helg!

PS. Jeg kjøpte disse i løsvekt på Europris sammen med smågodtet, men de skal også finnes på egen pose ute i den store verden.

PPS: Beklager at jeg bare har ETT bilde, men jeg spiste alle sammen :c

2 kommentarer:

  1. Wow ..disse former er noe nytt !! Lakris forresten var deilig i alle former))

    SvarSlett
  2. Ser ut som denne nå har forsvunnet til min store fortvilelse... vet du hvor man kan få tak i?

    SvarSlett

Hei og hopp!