Matbloggsentralen sin giveaway fra Stangeriet

Jeg var faktisk i Mathallen i Oslo for første gang for noen uker siden! Sikkert sist av samtlige lokale bloggere. Oslo's mathall er ganske liten, men for et utrolig engasjement hos de ansatte, og så mye fin og spennende mat! Vi var der veldig sent på dagen, så mye ferskvare var ganske utplukket, men likevel var det masse gøy å finne.

Siden jeg (og ni andre heldige) ble trukket som vinner i Matbloggsentralens giveaway fra Stangeriet gikk jeg også innom hos Stangeriet og fikk med meg en fantastisk goodiebag. mye gøy! Matvarer for masse masse masse kroner! Jan Ivar som er daglig leder hos Stangeriet i Mathallen er dessuten en usedvanlig trivelig fyr!

Her er alt jeg fikk: To typer Risotto fra Superbra, Fjordnær konfekt med Blåskimmelost, Ramsløk på glass, Ferdig Panna Cotta og Crème Brûlée fra EK Gårdskjøkken, Drops fra Almuegaarden, Dr. Kaavadia Olivenolje, Soppsalt, Stange Kyllinglår (ikke avbildet) og Stange marinert kyllingbryst med sitrus og hvitløk (heller ikke avbildet, men smakte veldig, veldig godt).
Så dette koser vi oss med i disse dager, Crème Brûlée'en var kjempegod, Panna Cotta'en synes jeg var litt skarp i smaken (litt mye sitrus av noe slag, så det smakte nesten litt kjemisk? Her må jeg ta selvkritikk fordi den inneholder kun naturlige ingredienser! Ingen mumbo jumbo her i gården). Ramsløk er en relativt ny ingrediens for meg, men jeg har jo forstått det slik at det er veldig i vinden for tiden. Superbra risotto med steinsopp var alldeles nydelig, og olivenoljen smaker gressaktig og friskt. Mm!

Jeg er bare så takknemlig, spesielt siden jeg er den klassiske "som aldri vinner noen ting". Jippi! Tusen takk Stange Kylling, og tusen takk, Matbloggsentralen!

4 kommentarer:

 1. Hei Lakrisblogger.
  Jeg ble riktig glad for å finne en blogg fylt med lakris, fantastisk! Jeg elsker lakris, og er oppvokst med TaTo, dundersalt, stupedamer og lakrissnører. Her skal jeg lese mer.
  Så hyggelig at du har vært på Mathallen, det er aldri forseint. Selv har jeg faktisk bare vært der og levert varer. Bl.a. panna cotta fra Ek Gårdskjøkken. Vi setter pris på tilbakemeldinger fra sånne som deg, som har smaksløkene i orden. Ser du kommenterer sitrussmaken, og at den nesten smakte "litt kjemisk". Da får jo jeg så klart lyst til å fortelle deg at før vi fikk den mekaniske sitruspressa, sto vi og pressa senebetennelser i alles håndledd. Nå er alle sener friske, og sitrusen er like ren og naturlig. Jeg er på sett og vis enig med deg i at hvis det blir for mye sitrussmak, blir det kunstig, jeg spiser derfor aldri sitronsorbet f.eks.. Panna cottaen vår synes jeg er velballansert, men vi er jo alle forskjellig. Jeg ville bare fortelle deg at vi har bare ekte råvarer i våre produkter :) Kos deg videre med Mathallens mange godsaker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Linda!

   Tusen takk for hyggelig og oppklarende tilbakemelding! Det var så mye fint i den give-awayen og jeg skal ta selvkritikk for mine smaksløker! Å ikke smake den friske sitronen er jo ekstremt pinlig.

   Ajjj, da må det være deilig å få den automatiske pressen på plass! Ha en fin sommer Linda, og tusen takk for noen kjempeherlige produkter!

   Slett
 2. Jeg glemte å legge til at vi altså bruker revet skall fra disse sitrusfruktene i panna cottaen, og ikke safta, men frukten er likefullt ekte :)

  SvarSlett
 3. Det med smaksløkene dine var ment som kompliment altså, iallfall innenfor lakrissjangeren ;)
  God sommer til deg også!

  SvarSlett

Hei og hopp!