Haribo Stevia-Lakrids


Haribo Stevi-Lakrids
Som sagt vil all stevia-manien ingen ende ta. Selv har jeg blitt litt tilhenger også,  da det ikke smaker så kunstig av stevia som av for eksempel Acesulfam K, Aspartam og Xylitol. Det liker vi! Men denne lakrisen inneholder ikke bare stevia som søtstoff, men også Maltitol - som noen kan bli litt ugne i magen av. Så ikke gå helt crazytiemz når du spiser denne - selv om det er fryktelig lett.

Hvordan den ser ut:
Gullpose fra Haribo med påskriften "Stevi-Lakrids". Godteriet er halvgjennomsiktige og bladformede, med en slags varmbrun farge og helt matt overflate.


Hvordan man skal spise dem:
Med trakt. Dette tar en slags kake. Bare bøtt nedpå med de greiene her, så lettspist, helt fascinerende. Som med så mye annen lakris er den egnet til å tygge og så renske ut av tennene etterpå. Huzzah!

Smaksnotater:
Posen lukter først plast. Så lukter den lakrisrot og søt lakris. Bladene er lett klissete mot fingertuppene, glatte og veldig myke. Smaken er mild og søt, med en urteaktig friskhet - kjennes kald i halsen, ikke mye, men bittelitt. Ingen kompleks og uvanlig smaksopplevelse, men trygg og søt og på det jevne god. Den myke konsistensen og den lett friske ettersmaken gjør de lette å spise mange av. Mums mums. Dette er alldeles ikke dumt faktisk - enda så naturlig det faller meg å mislike noe som selger seg som "slankegodteri". Lettspist, myk og deilig!


Karakter:
8/10

7 kommentarer:

 1. Lenge siden sist jeg har spist lakris. Kanskje jeg skal prøve meg på en slik pose om jeg ser den på butikken. Godterihylla er noe jeg vanligvis går forbi.

  SvarSlett
 2. Denne så god ut! Hvor har du funnet den?

  SvarSlett
  Svar
  1. På Meny! Har den sikkert på andre store matvarebutikker også! :)

   Slett
 3. Hei hei! Disse så veldig gode ut, ligger de der det andre goderiet ligger? Og du fant det på Meny, riktig?

  Hilsen Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maren! Ja! Det ligger sammen med det "vanlige" godteriet :D Lykke til!

   Slett

Hei og hopp!