tag:blogger.com,1999:blog-7644078297280289000.post1153232854856123839..comments2024-02-25T09:44:36.389+01:00Comments on Lakrisbloggen: Matbloggsentralen sin giveaway fra StangerietTorahttp://www.blogger.com/profile/00924039475450511271noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7644078297280289000.post-73385577545397851232013-07-05T23:40:37.412+02:002013-07-05T23:40:37.412+02:00Det med smaksløkene dine var ment som kompliment a...Det med smaksløkene dine var ment som kompliment altså, iallfall innenfor lakrissjangeren ;) <br />God sommer til deg også!LindaWRnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7644078297280289000.post-16633509935118701582013-07-05T23:34:01.231+02:002013-07-05T23:34:01.231+02:00Jeg glemte å legge til at vi altså bruker revet sk...Jeg glemte å legge til at vi altså bruker revet skall fra disse sitrusfruktene i panna cottaen, og ikke safta, men frukten er likefullt ekte :)LindaWRnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7644078297280289000.post-39218552573795827592013-07-05T15:16:20.688+02:002013-07-05T15:16:20.688+02:00Hei Linda!
Tusen takk for hyggelig og oppklarende...Hei Linda!<br /><br />Tusen takk for hyggelig og oppklarende tilbakemelding! Det var så mye fint i den give-awayen og jeg skal ta selvkritikk for mine smaksløker! Å ikke smake den friske sitronen er jo ekstremt pinlig. <br /><br />Ajjj, da må det være deilig å få den automatiske pressen på plass! Ha en fin sommer Linda, og tusen takk for noen kjempeherlige produkter!Torahttps://www.blogger.com/profile/00924039475450511271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7644078297280289000.post-80737181582179208772013-07-04T12:22:10.350+02:002013-07-04T12:22:10.350+02:00Hei Lakrisblogger.
Jeg ble riktig glad for å finne...Hei Lakrisblogger.<br />Jeg ble riktig glad for å finne en blogg fylt med lakris, fantastisk! Jeg elsker lakris, og er oppvokst med TaTo, dundersalt, stupedamer og lakrissnører. Her skal jeg lese mer.<br />Så hyggelig at du har vært på Mathallen, det er aldri forseint. Selv har jeg faktisk bare vært der og levert varer. Bl.a. panna cotta fra Ek Gårdskjøkken. Vi setter pris på tilbakemeldinger fra sånne som deg, som har smaksløkene i orden. Ser du kommenterer sitrussmaken, og at den nesten smakte "litt kjemisk". Da får jo jeg så klart lyst til å fortelle deg at før vi fikk den mekaniske sitruspressa, sto vi og pressa senebetennelser i alles håndledd. Nå er alle sener friske, og sitrusen er like ren og naturlig. Jeg er på sett og vis enig med deg i at hvis det blir for mye sitrussmak, blir det kunstig, jeg spiser derfor aldri sitronsorbet f.eks.. Panna cottaen vår synes jeg er velballansert, men vi er jo alle forskjellig. Jeg ville bare fortelle deg at vi har bare ekte råvarer i våre produkter :) Kos deg videre med Mathallens mange godsaker.LindaWRnoreply@blogger.com