Kuhbonbon Sahne Lakritz

Kuhbonbon sahne lakritz - kall det en slags lakriskaramell da
 HOHEI! Her er min anmeldelse av årets vondeste lakris 2012. Denne måtte jeg til sverige for å finne, og det var på ingen måte verdt turen! Æsjæsjæsjsssjsjjsjsjssss..!!


Hvordan de ser ut:
En svart pakke med en ku på, alle de firkantede "karamellene" er pakket individuelt i papir. Selve godteriet er en blek beige med en svart stripe gjennom.

Hvordan man skal spise dem:
NOPE


Smaksnotater:
Lukter Twistlakris, litt krydret og umiskjennelig søtt, selvsagt. Ser skummelt ut. Når man tar en bit dannes en slags bisk smak som minner om å spise kjemikalier eller løvetannmelk. Det er ekkelt. Fin og myk og har en godt balansert lakrissmak, men kjennes ut som den er tilsatt smak av ku. Smaker varmt pattedyr som er lettere uvasket, men i pulverform! Hvordan skal jeg forklare dette? Kjemisk kusmak? Den er fet og litt melkete i smaken også, det er ikke appetittlig. Det hele er søtt med en bismak av karamell (prim?) og litt kake. Men den er æææsj, æsj. Ligg unna! Har du smakt melk, og har du smakt lakris - ja da vet du at det ikke skal smake slik som dette. Kunstig og jævlig.


Karakter:
1/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei og hopp!