Anthon Berg Mandelæg med Lakrids

God påske da dere!Vi har tilbragt den på hytta, langt sør, så det ikke var det minste risiko for å måtte stå på ski. Vi måtte derimot rake store mengder og klippe plen og styre og ordne i den enorme hagen, men det er verdt det for meg.

I denne utgaven av "Lakrisbloggen" skal vi snakke om en påskelakris. Hoho.


Disse eggene kommer i både svart og rosa, og består av et sprøtt lag sukkerskall, et tynt lag sjokolade, et lag lakris og en mandel i midten.

Sprø og søte, med søt og mild melkesjokolade med salt og litt syrlig lakrissmak og herlig crunchy mandel i midten. Den salte lakrisen fremhever det søte og nøttete i mandelen, som er et herlig partnerskap. Dette er god påskesnacks! Posen lukter nesten bare lakris, og eggene har den fine balansen av ulike konsistenser som jeg liker så godt.


Selvfølgelig er bildene tatt ute i påskesolen der jeg krampeaktig forsøkte å lese boken min utendørs (ikke helt i fornektelse - da jeg hadde bygget meg et slags reir av pledd og puter selvsagt).

Vi fortjener selvfølgelig også påskegodteri, vi som liker lakris best! Denne er helt klart en solid kandidat for påskeegget.

Ikke minst er de også ganske fine og gjør seg godt som dekorasjon! Her kombinert på en liten asjett med Anthon Berg marsipanegg med nougat, uten nougat, og noen tilfeldige små svenske drops.

Karakter: 8/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei og hopp!