Henry Goode's Soft Eating Liquorice

Henry Goode's Soft Eating Liquorice
Hola lakristroll! Håper alle koser seg i vinterværet, evt. inneklimaet. Denne lakrisen får man kjøpt på Meny vet jeg, så vet du det. Høyre musetast virker ikke, bare sånn - når vi snakker om ting som jeg vet og som du nå vet. Bare hyggelig.


 Hvordan de ser ut:
Beige papirpose med en søt engelskmann med bart på. Seee da! Baaartbarbart. Britisk flagg og blå, rød og svart tekst pryder også posen. Lakrisen er små avlange kabler, brunsvarte, matte og litt ujevne i overflaten.


Hvordan man skal spise dem:
Varm den lett på tungen og vri deg i frustrasjon mens du prøver å sutte lakrisen ut igjen fra mellom tennene der den har sugd seg fast som et slags søtt spindelvev. Hot tip: En tunge er omtrent like nyttig her som gummistøvler i Atlantis.


Smaksnotater:
En fantastisk aroma velter ut av posen når den åpnes. Som en herlig fyrverkeri av lakris. Bitene er veldig myke og ekstremt klissete mot tennene. Virkelig, som blå Swix på emaljen. Smaken er først litt tam, men utvikler seg til en finurlig og fruktig anissmak. Konsistensen er på grensen til forstyrrende, mens smaken bare blir bedre og bedre. Dette er mektig lakris med snodig konsistens. Posen kostet en formue, men siden den setter seg så godt langs tannkjøttet er den også drøy i bruk.


Karakter:
8/10

4 kommentarer:

 1. Takk.for.at.du.finnes.
  Lakris 4 ever.

  SvarSlett
 2. PS. visste du at IKEA også har begynt å selge lakris? Salt og søtt i samme pose. De salt er avlange og de søte er firkantede. Posen er lilla og koster rundt 10-15 for 150 gr og jeg er allerde avhenging, naaaam.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Disse har jeg allerede kjøpt! Ikke fått dem opp på bloggen enda! Yay IKEA!

   Slett

Hei og hopp!