pÅSKE


I dag har vi grillet. Og kjøpt en grill, ikke minst. Som er et slags høydepunkt verdig milesten på facebook timelinen. Jeg kan melde at vi foreløpig er ganske elendige til å grille.

Google Chrome tror jeg skriver på dansk, og spør om jeg vil oversette meg selv. Nei takk du, jeg skal forsøke å klare meg uten.

I et forsøk på å gjemme meg fra lakriskassen (som gråter av mine tomme løfter, hver gang jeg går forbi) begynte jeg å spille Zelda Majora's Mask på Wii igjen. Vi har ikke så langt igjen nå! Men så kom jeg til den scenen der far og datter gjenforenes og denne vakre sangen spilles. Og da måtte jeg laste ned noter og lære meg sangen (jeg kan fortsatt knote meg fram på noter! Hører dere dette - (leser dere dette) besteforeldre og ikke beste, som spanderte privattimer på meg?! Det var ikke fullstendig forgjeves!) Og faktisk kan jeg hele Comptine d'un autre été: L'après-midi også, jeg bare klarer ikke spille begge hendene samtidig. Det er veldig pinlig, jeg vet ikke hvorfor jeg forteller deg dette. Men fingrene mine (hjernen) er litt kort til å spille piano uansett. De er kanskje bedre tilpasset en viss spillkontroll. KEEEEE-REMT.

Nok om det!

I påsken har jeg fått og kjøpt masse svensk lakris, og jeg har fortsatt masse finsk (og noe dansk) samt norsk, selvfølgelig, som ligger i lakriskassen (gråtekassen) og venter på å bli spist. Hva er så vanskelig med det, spør du? Nei, det skulle jeg gjerne forstått selv. Alle utkastene mine virvler rundt i bloggarkivet som herreløse bæreposer, omtrent like meningsfulle som mine tomme løfter.

Å nei, tøff skjebne jeg har du, må spise masse lakris og skrive tullball om det på internett etterpå? Aj aj aj, stakkar, stakkar meg. Det er jammen ikke lett. Jeg håper dere forstår at jeg har det bare så utrolig tøft, jeg er fullstendig nedgravd av lakris, det er skikkelig, skikkelig synd på meg.

Men, oooh ja! Det skal ikke bare være mørkt her - jeg har også gode nyheter!

Oh! Oh! Fordi iiiiiiii anledning herr Onkel Tora (dvs. min mer hårete halvdel (ikke rumpa mi, ok)) og min sin treårsdag - drar vi på en helgetur til Stockholm! Og ikke bare for å kline masse på flyet så alle blir kvalme*, men også for å dra på LAKRITSFESTIVALEN 21. - 22. april! Oh yeah. Oooooh yeaaah!

YAY!

Jeg håper dere alle har en riktig, riktig god påske i de få dagene som gjenstår (nei nei, mere mere!!!) og nå er det snart på tide å komme med noe annet en utidige unnskyldninger her.

Jeg er glad i dere alle sammen.


*seff også for å ta flytoget, det er kjempegøy, taxfree (DARK SHOTS ANYONE), kroppsvisitering i sikkerhetskontrollen (jeg ser veldig mistenkelig ut og blir tatt ut for "tilfeldig kontroll" hver. gang.), hotellfrokost, gnagsår og for å være kleint kjærestepar med kose koseklumpen. MOHAHA KOSE KOSEKLUMPEN!

7 kommentarer:

 1. yeehei! phåshkeferi! jeg hjelper jo til å spise masse lakris av lakrisboksen, jeg vet hvor den står og åssen jeg åpner den^^
  gratzgratz med treårsdag! det er jo superkos, og eh, ståkkhålm ja, verdens navle for kosepar. kremt, men det blir sikkert koz! dere har det jo alltid kos :)
  husk å drikke flaggpunsj da, den er schempegod assa, lover..

  SvarSlett
 2. Jaja, Stockholm-Schmockholm! Det er vel Lakritsfestivalen som trekker mest skal jeg være helt ærlig. Men hørt at det er veldig fint der, så hvis noen har noen tips (spesielt på sted å spise middag) så vær så snill og del!

  SvarSlett
 3. Heldige deg!! Jeg vil også være med!!! Og om du ikke har fått nok av Lakris etter å ha vært på festivalen må du finne lakrisbutikken. Vi snakker om THE Lakrisbutikk. Med alt fra bakelakrispulver til rålakris til all verdens lakris! Se bare selv: http://lakritsbutiken.se/?page_id=2

  Leser faktisk at de er med å arrangerer festivalen, så da er kanskje festivalen nok i seg selv?

  Kos deg uansett ihjel...vel ikke bokstavelig. Vil jo gjerne lese om lakriseventyret på bloggen etterpå :) (Fant forresten Johan Bülow lakris i Bergen tilslutt. LYKKE!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det blir superkult! Ser ut som at Lakritsbutiken faktisk stenger i anledning festivalen, men da får jeg uansett sett dem, så det er jo prima!

   Ååh tusen takk, jeg skal kose meg som en liten idiot. Ooh, hvor i Bergen har de Johan Bülow? Han vant for sin Lakrids A som svenske folkets favoritlakrits i anledning festivalen. Akkurat som vi trengte å vite at det er best!

   Slett
  2. Jeg fant det på en helsekostbutikk som heter Kinsarvik. Den beste helsekostbutikken i Bergen...ihvertfall etter at jeg fant Johan Bülow der ;)

   Slett
 4. Gratulerer med jubileum og god tur til Stockholm og festival. Høres knall ut! :) Har bare vært i Stockhom en gang: på Jerry Seinfeld show og Grøna Lund... ikke så verst det heller. ;) Tenkte på deg og bloggen din, da jeg holdt på å bestille en (for meg) ukjent lakris på nettet "hmmm... hva var det Tora skrev om denne?" :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! Det var en super tur! Ikke så verst bare det nei! Oooh, bestilte du? Hva var det for noe? :D

   Slett

Hei og hopp!