Ice Heads


Det er vanskelig å ikke få julestemning nå når det er juletrelys og julepynt og julekaker i alle matbloggene. Og nå snør det sannelig også! Ikke før vi hadde rundet Zelda og sjekket været på Wii'en (som meldte snø!) Så så jeg ut vinduet og trodde jeg var blitt gal. Sånn, korket for siste gang, knelt for alvor. Jeg trodde at den hvite virvlende lykken var ren og skjer innbildning. Haha.

Men sannelig lå det ikke snø på grenene og på bakken og hvite vakre dotter snirkler seg nedover i lyset fra gatelykten. Snøen gir liksom det lille ekstra - den nydelige myke lyden så alt blir stille. Og at det gjør det litt lysere og finere ute.


I seg selv, foruten konseptet og plasten, er disse dropsene uten tvil det fineste lakrisgodteriet som har blitt anmeldt her på Lakrisbloggen så langt i år! Jeg synes det passer fint nå som den første snøen har kommet. Og selv om den ikke nødvendigvis er kommet for å bli - så er det hyggelig likevel!


Hvordan de ser ut:
Herre gud så utrolig syykt fine de er! Små lyseblå perler som skimrer litt som silke. Kommer i en blå pose det står ICE HEADS på. "Freezing fresh candy that makes you shiver-r-r". Jeg tror disse hadde tatt seg godt ut som kakepynt.


Hvordan man skal spise dem:
Kan suges eller knaskes, er veldig friske! Så kanskje ikke så mange av gangen.


Smaksnotater:
Smaker sterk mint, svir nesten på tungen. Når fyllet kommer ut, som også smaker sterkt - føles det nesten lindrende. Lakrissmaken blir dominert av minten, og selv den peprete salmiakksmaken blir druknet av skarp menthol. Det smaker nesten litt som halspastiller, eller - det smaker halspastiller. Jeg synes de er gode, ikke lørdagsgodt, men en liten drops her og der når man føler at ånden lukter gammel elg. Eller at man trenger å holde kjeft en liten stund til.


Karakter:
6/10

2 kommentarer:

Hei og hopp!