Pepe XXL Salmiak


 Hva med å starte dagen med en KLEM?!

HEI!

WOOOOOOOooo!

Nå har jeg tenkt lenge på saken og har egentlig slått meg til ro med at vi lever i en simulering. Ingenting betyr egentlig noe særlig, og ingenting er ekte, eller hva? Dette kan dermed omsider, ja ENDELIG bli den fredagen du puttet LSD i kaffemaskinen på jobb. Ideen fikk du ikke av meg! Men skal man først simulere kan man jo i det minste gjøre det interessant! Ja, det er som jeg skulle... sagt det selv. Ok.

Hvordan den ser ut:
Dette er bokstavelig talt en kjempestor pepe-stang. De overdriver ikke med "XXL" for å si det sånn! Dette er hele 80g! Kommer i en stor svart pølse med klassisk gjennomhulling som vi også kjenner fra Panda-lakris. Kjøpte den på Deli de Luca i Oslo for ruuundt 20-25,- hvis jeg ikke husker helt feil.


Hvordan man skal spise den:
Jeg sier ikke så ofte at man skal dele lakrisen med andre - selv om jeg jo bestandig gjør det selv (ok, kanskje ikke Hockeypulver, men hallo). Det er jo ganske mye lakris her i heimen, og jeg har ikke sjanse til å fortære alt på egenhånd. Denne enorme pølsen med lakris skal du virkelig ikke vurdere å spise helt alene.


Smaksnotater:
Stor feit blokk av lakris, klissete mot fingrene og setter seg infernalsk i tennene. Den er herrrlig myk og fersk. Smaken er søt og nesten ikke krydret. Salmiakksmaken er ikke sterk, så det heler er egentlig en slags ode til mild saltlakris. Ingen sjokkfaktor, bare rik, tung, søt, feit og lett metallisk salmiakklakris med en deilig ettersmak. Dette er saker! For andre kjennere der ute vil jeg påstå den ligner ikke rent lite på Mad Croc Energy Liquorice! Så det! Denne er veldig god, og behagelig å spise, som nevnt blir hele rett og slett for mye på en person, så nå er det på tide å skaffe seg venner dere!

Karakter:
9/10

2 kommentarer:

Hei og hopp!