DOC' Halslinser Original





Bihulene mine er nå kanskje 80% åpne og er ikke lenger stappet av et SKREMMENDE VISKØST SLIM. Gode nyheter, spesielt til meg!

I forbindelse med bihulene mine har jeg hatt feber i helgen, for første gang på mange år, helt grusomt. Men jeg har fått gjort litt fornuftige ting- som å se hele sesongen av Maniac på Netflix. Kan anbefales, det var litt lekent i filmspråket - som noe fra Wes Anderson, men mørkere, og ikke fullt så karikert. Lydsporet var også veldig fint.


Siden jeg kjente på en lett kiling i halsen på fredag og fryktet vondt kjøpte jeg meg denne pose halslinser som er «godt for halsen». Strengt tatt var vel funksjonen mest trøstespising.

Jeg så ikke får i dag at disse linsene også ifølge emballasjen gir
  • Sår hals
  • Hoste og
  • Tett nese
Og jeg KAN bekrefte at jeg fikk alle disse symptomene allerede dagen etter jeg begynte på denne posen. SÅ VÆR ADVART.

Neida. Disse linsene er litt for gode å tygge, egentlig. Det er min kritikk, det er gode friske drops som klikker lett mot tennene og avgir først en tam smak av overflatebehandlingsmiddel, så smaker det søtt og på en måte varmt av anis og lakris, så blir den skarpere i klare toner av ganerensende mentol og eukalyptus. Som sagt tygger jeg dem dessverre HVER GANG, og klarer ikke bare sutte på dem. Det går ikke. Det blir som å sutte på en Mentos, eller noe annet absurd.


Disse gjorde lite eller ingenting for å lindre sår hals og ga meg muligens bihulebetennelse, men de smaker ganske friskt og er gøy å tygge.

Karakter:
6/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei og hopp!